Türkiye İş Bankası memur alımı için başvuru tarihleri ve şartları açıklandı. Memur alım sürecine dair detayları sizler için derledik.Türkiye İş Bankası memur alımı için başvuru tarihleri ve şartları açıklandı. Memur alım sürecine dair detayları sizler için derledik.

İş Bankası İstanbul için memur alımı başvuruları 29 Aralık 2022 tarihine kadar devam edecek.

İş Bankası’na memur alınacağına ilişkin resmi duyuru geçtiğimiz günlerde Türkiye İş Bankası resmi insan kaynakları sayfası üzerinden yayımlanmış, ilgili duyuruda başvuruların internet üzerinden alınacağı aktarılmıştı.

YENİ BANKA PERSONEL ALIMLARINI TAKİP İÇİN TIKLA VE İNDİR.

EN AZ LİSANS MEZUNİYETİ ŞART

Duyuruda, “İstanbul’daki Şubelerimiz veya Doğrudan Satış Ekiplerimizde görev yapacak ekip arkadaşları arıyoruz. ” denilirken, iş tanımı kısmında, “Memur pozisyonundaki çalışanlarımız, Şubelerimiz veya Doğrudan Satış Ekiplerimizde temel bankacılık hizmeti ve bu hizmetlerin yerine getirilmesine destek olan görevleri yerine getirir.” bilgilendirmesine yer verilmişti. İstanbul için gerçekleştirilecek memur alımlarına başvuru yapmak isteyen adayların 30 yaşını doldurmamış olması , 4 yıllık lisans mezunu olması (ayrıca bknz. resmi sayfadaki tablolar) askerlikle ilgili şartları yerine getirmesi ve İstanbul’da ikamet ediyor olması gibi şartları yerine getirmesi gerekiyor.

Adaylar, tüm şartlara ve ayrıntılara İş Bankası İnsan Kaynakları sayfasından erişim sağlayabilecek.

İş bankasının personel alımıyla ilgili tüm detaylara https://ik.isbank.com.tr/is-ilani-detayi/istanbul-memur-alimi-2022MAS14 adresinden erişim sağlayabilirsiniz.

İŞ BANKASINDA MEMUR KARİYER İLERLEMESİ

Banka resmi sayfasından kariyer ilerlemesine ilişkin şu bilgilendirme yapılıyor, “Memur olarak 3 yılı tamamlaman, katılacağın sınavda başarılı olman ve genel çalışma performansının olumlu bulunması halinde Banka kadro imkanları doğrultusunda Yetkili unvanını alırsın. Yetkili olarak 5 yılı tamamlaman, katılacağın sınavda başarılı olman ve genel çalışma performansının olumlu bulunması halinde Banka kadro imkanları doğrultusunda II. Müdür unvanıyla yönetici pozisyona atanırsın. Yönetici pozisyonunda ise genel çalışma performansın doğrultusunda daha üst kademelere yükselebilirsin. “