Türk-İş Başkanı Ergün Atalay'dan Asgari Ücret İçin Çağrı.Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş) Başkanı Ergün Atalay, asgari ücret ile ilgili önemli bir çağrıda bulundu. Atalay, “Enflasyonun durdurulması, asgari ücrette de iyileştirme yapılması lazım.” dedi.

Türk-İş Başkanı Ergün Atalay’dan Asgari Ücret İçin Çağrı.

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş) Başkanı Ergün Atalay, asgari ücret ile ilgili önemli bir çağrıda bulundu. Atalay, enflasyon durdurulmazsa asgari ücrette yapılacak iyileştirmenin hükmünün 1 ay bile sürmeyeceğini belirtti.

Asgari Ücrete Ara Zam Talebi

Türk-İş Başkanı Ergün Atalay, asgari ücrete ara zam konusunu gündeme taşıdı. Sözcü gazetesinden Saygı Öztürk’e konuşan Atalay, enflasyon durdurulmazsa asgari ücrette yapılacak iyileştirmenin etkisinin 1 ay bile sürmeyeceğini belirtti.

Enflasyonun Etkisi

“Son yılların en zor en sıkıntılı dönemini geçiriyoruz.” diyen Türk-İş Başkanı, “Ben 25 yıldır enflasyonun bu kadar ezdiği bir dönem görmemiştim.” ifadesini kullandı. Atalay, yaşanan ekonomik zorlukların işçileri, işçi emeklilerini ve asgari ücretlileri ciddi şekilde etkilediğini vurguladı.

İşçi ve Emekli İçin İyileştirme Çağrısı

Atalay, “İşçi, işçi emeklisi ve asgari ücretlinin durumu düzeltilmeli.” diyerek, bu kesimlerin yaşam koşullarının iyileştirilmesi gerektiğine dikkat çekti.

Asgari ücretle ilgili son dakika gelişmelerini takip için tıkla ücretsiz indir.