VGM 122 Personel Alımı Başvurularında Son Günler.Cumhurbaşkanlığı SBB'de yayımlanan duyuruya göre, Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü merkez ve taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere Büro Personeli, Avukat, Mühendis (Elektrik), Mühendis (Harita), Mühendis (Makina), Mühendis (İnşaat), Sosyal Çalışmacı, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Destek Personeli (Temizlik Görevlisi, Şoför) ünvanlarında sözleşmeli personel alımı başvurularında son günlere girildi.Başvurular 9 Haziran 2024 tarihinde sona eriyor. İşte kontenjan dağılımı ve şartlar..

VGM 22 İlde Personel Alımı Başvurularında Son Günler.

Cumhurbaşkanlığı SBB’de yayımlanan duyuruya göre, Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü 22 şehirde görevlendirilmek üzere Büro Personeli, Avukat, Mühendis (Elektrik), Mühendis (Harita), Mühendis (Makina), Mühendis (İnşaat), Sosyal Çalışmacı, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Destek Personeli (Temizlik Görevlisi, Şoför) ünvanlarında sözleşmeli personel alımı başvurularında son günlere girildi.Başvurular 9 Haziran 2024 tarihinde sona eriyor. İşte kontenjan dağılımı ve şartlar..

YENİ İŞÇİ, MEMUR VE SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMLARINDAN ANINDA HABERDAR OLMAK İÇİN TIKLA VE İNDİR.

VGM Personel Alımı Başvuru Şartları

Genel Şartlar

  1. 657 sayılı Kanun’un 48 inci maddesi: A bendinde belirtilen şartları taşımak.
  2. Güvenlik Soruşturması: Olumlu sonuçlanması.
  3. Yaş Şartı: Başvuru tarihinin son günü itibarıyla 18 yaşını tamamlamış, 35 yaşını doldurmamış olmak (09.06.1989 ve sonrası doğumlu olanlar).
  4. Sağlık Şartı: Görevini yapmaya engel vücut ve akıl sağlığı ile engeli bulunmamak.
  5. KPSS Puanı: ÖSYM tarafından yapılan 2022 yılı KPSS (B) grubu sınavına girmiş ve ilgili puan türlerinde asgari puanı almış olmak.

Özel Şartlar

  • Mühendis Pozisyonları: İlgili mühendislik fakültelerinden mezun olmak ve KPSS (P3) puan türünden en az 70 puan almış olmak.
  • Sosyal Çalışmacı: Sosyal Hizmet lisans programından mezun olmak ve KPSS (P3) puan türünden en az 60 puan almış olmak.
  • Koruma ve Güvenlik Görevlisi: Lisans mezunu olmak, silahlı özel güvenlik görevlisi kartına sahip olmak ve KPSS (P3) puan türünden en az 60 puan almış olmak.
  • Avukat: Hukuk Fakültesi mezunu olmak, avukatlık ruhsatı sahibi olmak ve KPSS (P3) puan türünden en az 70 puan almış olmak.
  • Büro Personeli: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinden mezun olmak ve KPSS (P3) puan türünden en az 70 puan almış olmak.
  • Destek Personeli (Şoför): Ortaöğretim mezunu olmak, en az 5 yıllık B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ve KPSS (P94) puan türünden en az 60 puan almış olmak.
  • Destek Personeli (Temizlik Görevlisi): Ortaöğretim mezunu olmak ve KPSS (P94) puan türünden en az 55 puan almış olmak.

Kontenjan Dağılımı

Alımlar aşağıdaki pozisyonlarda yapılacaktır:

  • Mühendis (Elektrik, Harita, İnşaat, Makine): 5 kişi
  • Sosyal Çalışmacı: 4 kişi
  • Koruma ve Güvenlik Görevlisi: 8 kişi
  • Büro Personeli: 33 kişi
  • Avukat: 5 kişi
  • Destek Personeli (Şoför, Temizlik Görevlisi): 67 kişi

VGM Personel Alımı İllere Göre Dağılım

Başvuru Süreci

Başvurular, e-Devlet üzerinden Vakıflar Genel Müdürlüğü-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr/ sayfasından 29/05/2024 – 09/06/2024 tarihleri arasında yapılacaktır. Şahsen veya posta yoluyla başvurular kabul edilmeyecektir.

Sözlü Sınav ve Değerlendirme

Mühendis, Sosyal Çalışmacı ile Koruma ve Güvenlik Görevlisi pozisyonları için sözlü sınav yapılacaktır. Sözlü sınav tarihleri ve yerleri daha sonra kurumun internet adresi üzerinden ilan edilecektir. KPSS puanına göre yerleştirilmesi gerçekleştirilen adaylar, sonuçlarını Kurumun internet adresi ve Kariyer Kapısı üzerinden öğrenebilecektir.

KARİYERBANKASİ.NET