İş Bankası memur alımı için başvuru sürecinde sona gelindi. Başvuru şartları ve diğer detaylar bu haberimizde…

İş Bankası, İstanbul’un çeşitli ilçelerinde yer alan şubelerinde görevlendirilmek üzere memur alımı yapıyor. Başvurular için son tarih bugün! İşte başvuru detayları:

İş Bankası Memur Alımı Genel Şartlar ve Kadro Detayları

Adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, kamu haklarından mahrum bulunmaması ve belirli suçlardan mahkûm olmaması gerekmektedir. Erkek adayların askerlik hizmetini tamamlamış veya ertelemiş olmaları gerekiyor. Ataşehir, Bağcılar, Bakırköy, Bayrampaşa, Beşiktaş, Beyoğlu, Eyüpsultan, Fatih, Gaziosmanpaşa, Kadıköy, Kağıthane, Kartal, Maltepe, Pendik, Sarıyer, Şişli, Tuzla, Ümraniye, Üsküdar ve Zeytinburnu ilçelerinde ikamet eden adaylar başvurabilecektir.

YENİ BANKA MEMURU ALIM HABERLERİNİ ANLIK TAKİP İÇİN TIKLA İNDİR.

Başvuru Koşulları

Eğitim: Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren bölümlerinden mezun olmak.

Yaş: 23.05.2024 tarihi itibarıyla 30 yaşını doldurmamış olmak (23.05.1994 sonrasında doğmuş olanlar başvurabilir).

Sağlık: Türkiye’nin her yerinde görev yapmaya elverişli sağlık durumuna sahip olmak.

Hizmet Yükümlülüğü: Herhangi bir kurum ya da kuruluşa karşı zorunlu hizmet yükümlülüğü taşımamak ve kamu haklarından yoksun bulunmamak.

Adli Sicil: Affa uğranmış olsa dahi, herhangi bir suçtan dolayı hapis cezası almamış olmak.

Katılım: Daha önce İş Bankası’nın yaptığı memur, operasyon elemanı, operasyon destek elemanı ve çağrı merkezi sınavlarında en fazla 2 kez başarısız olmamış olmak ve bu sınavların herhangi birinin mülakat aşamasında başarısız sayılmamış olmak.

İşe Alım Süreci

Başvurular, İş Bankası’nın işe alım sınavlarına bu platforma üye olarak yapılabilir. Başvurusu uygun bulunan adayların özgeçmiş bilgilerinde belirttikleri e-posta adreslerine sürece dair bilgiler gönderilecektir.

Kariyer Yolu

Yetkili: Memur olarak 2 yılı tamamlayan ve sınavda başarılı olanlar, genel çalışma performansının olumlu bulunması halinde banka kadro imkanları doğrultusunda yetkili unvanını alır.

II. Müdürlük ve Yöneticilik: Yetkili olarak 3 yılı tamamlayan ve sınavda başarılı olanlar, genel çalışma performansının olumlu bulunması halinde II. Müdür unvanıyla yönetici pozisyona atanabilir. Yönetici pozisyonunda ise genel çalışma performansı doğrultusunda daha üst kademelere yükselebilir.

Tüm detaylara https://ik.isbank.com.tr/is-ilani-detayi/istanbul-memur-alimi-2024MAS13 adresinden erişebilirsin.