Ay: Nisan 2024

Kızılay Hizmet Merkezi Memuru Alımı Yapacak. Kızılay Kariyer sayfasından her gün yeni duyurulara yayımlanmaya devam ediyor. İlgili alım duyurusuna göre, Kızılay'a en az ön lisans mezunlarından hizmet merkezi memuru alımı yapılacak. Başvuru yapacak adaylarda KPSS şartı aranmıyor. Adatların belirtilen şartları sağlaması gerekmektedir.İşte şartlar ve başvuru bilgileri..
Çaykur 1072 İşçi Alımı Başvurularında Son Saatler!Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü sayfasından yayımlanan duyuruda, Çaykur Rize, Trabzon, Artvin ve Giresun illerinde bulununan yaş çay fabrikalarına beden işçisi, çay eksperi, engelli işçi, eski hükümlü işçi alımı yapılacağı aktarıldı. Başvurular bugün sona eriyor. Başvuru yapacak adayların genel ve özel şartları taşıması gerekmektedir.
BIST 100 Endeksi En Yüksek Seviyeye Ulaştı.Borsa İstanbul günün ilk yarısında rekor seviyeyi gördü. Günün ilk yarısında 10.132,88 puanla tüm zamanların en yüksek seviyesini gören BIST 100 endeksi, saat 13.00 itibarıyla önceki kapanışa göre 27,05 puan ve yüzde 0,27 değer kazancıyla 10.109,82 oldu. Toplam işlem hacmi 48,4 milyar lira düzeyinde gerçekleşti.
H-ÜFE Mart Ayında Yükselişini Sürdürdü.Hizmet Üretici Fiyat Endeksi (H-ÜFE), mart ayında dikkat çekici bir artışla güncellendi. Mart ayına ilişkin veriler, endeksin aylık bazda %3,64, yıllık bazda ise %85,41 artış kaydettiğini gösteriyor.
OGM 110 Personel ve İşçi Alımı Yapacak. Resmi Gazete'de ve Cumhurbaşkanlığı SBB'de yayımlanan duyuruya göre, Orman Genel Müdürlüğüne (OGM) işçi, orman muhafaza memuru ve mühendis alımı yapılacak. Başvurular 29 Nisan itibarıyla başladı. Başvuru yapacak adayların genel ve özel şartları dikkatle incelemesi gerekmektedir.
Tüketici Konfederasyonu'ndan Cayma Bedeli Hakkında Açıklama.Tüketici Konfederasyonu (TÜKONFED), Başkan Vekili İbrahim Güllü, abonelik sözleşmelerinde yaşanan sorunlara dikkat çekiyor ve çözüm önerilerini sunuyor.
2024-DGUY: Sınava Giriş Belgeleri Erişime Açıldı. ÖSYM sayfasından yayımlanan duyuruda, 4 Mayıs 2024 tarihinde uygulanacak olan 2024 Gelir İdaresi Başkanlığı Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı’na (2024-DGUY) başvuran adayların, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren giriş belgelerinin erişime açıldığı aktarıldı.
TÜSEB işçi alımı başvuruları devam ediyor. Başvuru şartları ve başvuru bilgilerine dair tüm detaylar bu haberimizde.Resmi Gazete'de yayımlanan duyuruya göre, Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı (TÜSEB) sürekli işçi alımı yapılacak. Başvuru yapacak adayların genel şartları yanı sıra, özel şartları da dikkatle incelemesi gerekmektedir.
Enerji Bakanlığı MAPEG 10 Personel Alımı Yapacak.Resmi Gazete'de yayımlanan duyuruya göre, MAPEG'e büro personeli, koruma ve güvenlik görevlisi ünvanlarında sözleşmeli personel alımı yapılacak. Başvuru yapacak adayların şartları dikkatle incelemesi gerekmektedir.