KPSS 2024/5 Tercih Sonuçları Açıklandı. ÖSYM sayfasından yayımlanan son dakika duyurusunda, Sağlık Bakanlığı KPSS 2024/5 ile 27 bin personel alımı tercih sonuçlarının açıklandığı aktarıldı.KPSS 2024/5 Tercih Sonuçları Açıklandı. ÖSYM sayfasından yayımlanan son dakika duyurusunda, Sağlık Bakanlığı KPSS 2024/5 ile 27 bin personel alımı tercih sonuçlarının açıklandığı aktarıldı.

2024 Asgari Ücret için İlk Toplantı Tarihi Netleşti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, önemli bir duyuru yaparak, Asgari Ücret Tespit Komitesi’nin 2024’te geçerli olacak asgari ücreti belirleme çalışmaları kapsamındaki ilk toplantısını 11 Aralık Pazartesi günü düzenleyeceğini açıkladı.

Asgari Ücret Tespit Komitesi, 2024 Asgari Ücretini Belirlemek İçin Toplanıyor

İşçi, işveren ve hükümet temsilcilerinden oluşan Asgari Ücret Tespit Komitesi, 2024 yılında geçerli olacak asgari ücreti belirlemek amacıyla 11 Aralık’ta bir araya gelecek. Komisyon, önümüzdeki dönemde işçi ve işverenler arasındaki dengeyi gözeterek adil bir asgari ücret belirlemeye odaklanacak.

Detaylar Yakında Açıklanacak

Açıklamanın ardından detayların netleşmesi bekleniyor. Komisyonun 11 Aralık’taki toplantısında alınacak kararlar, ülke genelinde büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Asgari ücretle ilgili tüm gelişmeleri takip için tıkla indir.

KARİYERBANKASİ.NET