Hyundai, Türkiye'deki en uygun fiyatlı araç olan i10'u güncelledi. Tasarımında ufak tefek değişiklikler yapılan araç, donanım ve teknolojik özellikleriyle de yenilendi. Yeni 2023 model i10, son etkinlikte tanıtıldı. İşte yeni Hyundai i10 tüm detayları...Hyundai, Türkiye'deki en uygun fiyatlı araç olan i10'u güncelledi. Tasarımında ufak tefek değişiklikler yapılan araç, donanım ve teknolojik özellikleriyle de yenilendi. Yeni 2023 model i10, son etkinlikte tanıtıldı. İşte yeni Hyundai i10 tüm detayları...

Hyundai, Türkiye’deki en uygun fiyatlı araç olan i10’u güncelledi. Tasarımında ufak tefek değişiklikler yapılan araç, donanım ve teknolojik özellikleriyle de yenilendi. Yeni 2023 model i10, son etkinlikte tanıtıldı. İşte yeni Hyundai i10 tüm detayları…

Yeni model araçlardan ve sıfır araç fiyatlarından anında haberdar olmak için tıkla ücretsiz indir.

Öncelikle, i10’un gövdesi 2019 yılından beri kullanılmakta ve yeni modelde farlar ve stop lambaları yenilendi. 15 inç jantlar da artık farklı bir tasarıma sahip. Hyundai, 2023 model i10’un yeni renk seçenekleriyle birlikte çift renk seçeneğini de opsiyonel olarak sunacağını açıkladı.

2023 hyundai i10

i10’un iç kısmında ise ambiyans aydınlatma dikkat çekiyor. Koltukların aydınlatması haricinde, araç artık dijital gösterge paneline ve 8 inçlik bir bilgi-eğlence ekranına sahip. Hyundai mühendisleri, i10’a şarj için USB Type-C girişleri eklerken, navigasyon haritalarının uzaktan güncellenmesine yardımcı olan 4G bağlantı desteği de eklendi.

Ön tarafta bulunan önden çarpışma engelleme sistemi bisiklet algılama özelliği kazanırken, şerit takip sistemi ve arka koltuk uyarı sistemi de yenilendi. Arka koltuk uyarı sistemi, arka koltukta oturan bir kişi kalktığında, sürücüye unutulup unutulmadığını bildiriyor.

2023 hyundai i10

Hyundai, 2023 model i10’un İzmit’teki fabrikasında Nisan ayından itibaren üretileceğini açıkladı. Fiyatı ise henüz açıklanmadı, ancak 2023 model i10’un mevcut fiyatının 359 bin TL’den başladığını belirtelim. Güncellenmiş i10’un fiyatı bu seviyelerde olacak.

KARİYERBANKASİ.NET