polis akademisi pmyopolis akademisi pmyo

İçişleri Bakanlığı Polis Akademisi Başkanlığı 2022 PMYO 2. Yedek Planlama sonuçlarını açıkladı.

Polis Akademisi Başkanlığı’nın resmi sayfasından yapılan duyuruda, 2022-2023 eğitim öğretim dönemi için Polis Meslek Yüksekokullarına planlanan adaylardan kaydını yaptırmayan veya istifa edenlerin yerine 148 erkek 7 kadın adayın yerleştirildiği kaydedildi.

Yeni polis alımı duyuruları geldiği anda haberdar olmak, diğer personel alımı, özel sektör iş haberlerini takip etmek için kariyer bankasını youtube üzerinden takip et. Tıkla ve Abone Ol.

POLİS AKADEMİSİ BAŞKANLIĞI 2022 PMYO 2. YEDEK PLANLAMA SONUÇLARI

Duyuruda ayrıca şu ifadeler yer alıyor:

2022 Yılı PMYO Giriş Sınavı 2. yedek aday planlama sonuçları açıklanmıştır.

2022-2023 eğitim-öğretim dönemi için Polis Meslek Yüksekokullarına planlanan adaylardan kayıt yaptırmayan ve istifa eden adayların yerine 148 erkek ve 7 kadın yedek adayın planlaması yapılmıştır.

Bundan sonra yapılacak yedek planlamaları için adayların Başkanlığımız http://www.pa.edu.tr internet sitesini takip etmeleri gerekmektedir.

Adaylara sonuçlar posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla bildirilmeyecek olup internetteki resmi sayfamız üzerinden ilan edilen sonuçlar tebligat niteliğindedir.

Tüm adaylara ilanen duyurulur.

Adaylar sonuçlarını, https://www.turkiye.gov.tr/polis-akademisi-polis-akademisi-sinav-giris-bilgisi-sorgulama adresinden öğrenebiliyor.