İŞKUR üzerinden ön muhasebeci alımı duyuruları art arda yayımlandı. Özel sektör firmaları tarafından İŞKUR resmi sayfası üzerinden yayımlanan duyurulara göre, 1867 ön muhasebeci alımı yapılacak. Başvuru yapacak adayların belirtilen şartları dikkatle incelemesi gerekmektedir. Başvurular Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) sayfası üzerinden gerçekleştirilecek.İŞKUR üzerinden ön muhasebeci alımı duyuruları art arda yayımlandı. Özel sektör firmaları tarafından İŞKUR resmi sayfası üzerinden yayımlanan duyurulara göre, 1867 ön muhasebeci alımı yapılacak. Başvuru yapacak adayların belirtilen şartları dikkatle incelemesi gerekmektedir. Başvurular Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) sayfası üzerinden gerçekleştirilecek.

İŞKUR üzerinden ön muhasebeci alımı duyuruları art arda yayımlandı. Özel sektör firmaları tarafından İŞKUR resmi sayfası üzerinden yayımlanan duyurulara göre, 1867 ön muhasebeci alımı yapılacak. Başvuru yapacak adayların belirtilen şartları dikkatle incelemesi gerekmektedir. Başvurular Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) sayfası üzerinden gerçekleştirilecek.

Kamuya ve özel sektöre personel alımlarını takip için tıkla ücretsiz indir.

Ön Muhasebeci Alımı Yapılacak İller

İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya ve Konya illeri başta olmak üzere birçok şehire ön muhasebeci alınacak.

Başvurular Online

Ön muhasebeci alımı başvuruları Türkiye İş Kurumu resmi sayfası üzerinden yapılacak. iŞKUR Kullanıcı adı ve şifresiyle giriş yaparak, açık iş ilanları kısmından kendinize uygun alımlara başvuru yapabilirsiniz.Bazı ilanların tarihi aynı gün içinde bitebiliyor. Başvuru yapacak adayların tarihlere dikkat etmesi gerekmektedir.

Ön Muhasebeci Görevleri Nelerdir?

İşletmeye ait işlem ve değerlerin genel muhasebeden önceki sınıflama ve kaydetme işlemlerini yapan ve resmi evrakların genel muhasebeye düzgün olarak akışını sağlayan kişidir.

Ön Muhasebeci, işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:

a) Stok takibi yapmak,
b) Cari hesap takibi yapmak,
c) Bankaya yatırılan veya bankadan çekilen paraların, ödenen çeklerin, yapılan veya gelen havalelerin takibini yapmak,
d) Müşterilerden alınan çek ve senetler ile satıcılara verilen çek ve senetlerin takibini yapmak,
e) Fatura ile yapılan mal ve hizmet alım/satımlarının takibini yapmak,
f) Henüz fatura edilmemiş ancak teslimi yapılmış malların takibini yapmak,
g) Personelin ay içerisinde kaç gün çalıştığı ne kadar ücreti hak ettiği ve bu ücretten yapılan yasal kesintiler, bu kesintilerin nereye, nasıl ve ne şekilde ödeneceğinin takibini yapmak,
h) Resmi evrakları düzenlemek, tasnif etmek, kaydetmek ve düzgün bir şekilde ilgili yerlere dosyalamak,
i) Mesleği alanındaki gelişmeleri takip etmek ve uygulamak,
j) İşçi sağlığı ve iş güvenliği kuralların uymak, vb. görev ve işlemleri yerine getirir.

Daha fazla detay için İŞKUR resmi sayfasını https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=1580 ziyaret edebilirsiniz.

KARİYERBANKASİ.NET