Etiket: 2024 kızılay personel alımı

Kızılay Hizmet Merkezi Memuru Alımı Yapacak. Kızılay Kariyer sayfasından yayınlanan duyuruda, Kızılay'a hizmet merkezi memuru alımı yapılacağı aktarıldı. Başvuru işlemleri Kariyer sayfasından elektronik ortamda gerçekleştirilecek. Başvuru yapacak adayların belirtilen şartları dikkatle incelemesi gerekmektedir.
Kızılay 12 Farklı Ünvanda Personel Alımı Yapacak. Kızılay Kariyer sayfasından yayımlanan duyurularda, Kızılay’a koruma uzmanı, raporlama uzmanı, sağlık uzmanı, çağrı merkezi operatörü, hizmet merkezi memuru, bağışçı ilişkileri ve kurumsal sosyal sorumluluk uzmanı, risk ve uyum sorumlusu, faydalanıcı ilişkileri sorumlusu, web tasarım uzmanı, doktor, uluslararası bölge uzmanı, anestezi ve reanimasyon uzmanı ünvanlarında personel alımı yapılacağı aktarıldı.
Kızılay Mayıs Ayı Personel Alımı Duyuruları Yayımlandı. Kızılay Kariyer sayfasından yayımlanan duyurulara göre, Kızılay'a koruma uzmanı, raporlama uzmanı ve sağlık uzmanı ünvanlarında personel alımı yapılacak. Yeni alımların yanı sıra, çağrı merkezi operatörü, hizmet merkezi memuru, risk ve uyum sorumlusu, faydalanıcı ilişkileri sorumlusu, web tasarım uzmanı, doktor, gençlik çalışanı, uluslararası bölge uzmanı, anestezi ve reanimasyon uzmanı pozisyonlarına da personel alımı başvuruları sürüyor.
Kızılay 8 Farklı Ünvanda Personel Alımı Yapacak. Kızılay Nisan ayı personel alımı ilanlarını yayımlandı. Kariyer sayfasından yayımlanan duyurulara göre, Kızılay'a web tasarım uzmanı, doktor, şikayet yönetimi sorumlusu, ürün yönetimi yöneticisi, bilgi yönetimi yöneticisi, gençlik çalışanı, uluslararası bölge uzmanı, anestezi ve reanimasyon uzmanı ünvanlarında personel alımı yapılacak. Başvuru yapacak adayların her ünvan için belirtilen şartları saplaması gerekmektedir.
Kızılay 7 Farklı Ünvanda Personel Alımı Yapacak!Yeni Duyuru Geldi. Kızılay Kariyer sayfasından yayımlanan duyurulara göre, Kızılay’a şikayet yönetimi sorumlusu, ürün yönetimi yöneticisi, bilgi yönetimi yönetimi yöneticisi, uluslararası bölge uzmanı, doktor, hemşirelik, anestezi ve reanimasyon uzmanı ünvanlarında olmak üzere personel alımı yapılacak. Başvuru yapacak adayların belirtilen şartları sağlaması gerekmektedir.
Kızılay Personel Alımı Başvuruları Sürüyor.Kızılay Kariyer sayfasından yayımlanan duyurulara göre, Kızılay’a uluslararası bölge uzmanı, hemşire, biyomedikal uzmanı, çağrı merkezi operatörü, grafik tasarım uzmanı, anestezi ve reanimasyon uzmanı, yenidoğan yoğun bakım hemşiresi, doktor pozisyonları için personel alımı başvuruları devam ediyor.
Kızılay Yeni Personel Alımı Duyuruları Yayımlandı. Kızılay Kariyer sayfasından her gün personel alımı için yeni duyurular gelmeye devam ediyor.
Kızılay 23 Ocak Personel Alımı Duyuruları Yayımlandı.Kızılay Kariyer sayfası üzerinden yayımlanan duyurularda, Kızılaya doktor ve yeniden inşaa ve bakım onarım sektör uzmanı yeni alım olmak üzere, grafik tasarım uzmanı, anestezi ve reanimasyon uzmanı, yenidoğan yoğun bakım hemşiresi, biyomedikal uzmanı, doktor/laboratuvar birim yöneticisi, maliyet muhasebesi uzmanı, çağrı merkezi operatörü alımı yapılacak. Başvuru yapacak adayların her ünvan için belirtilen şartları dikkatle incelemesi gerekmektedir.
Kızılay 10 Farklı Ünvanda Personel Alımı Yapacak. Kızılay personel alımı duyuruları yayımlandı. Kızılay Kariyer sayfası üzerinden yayımlanan duyurulara göre, Kızılaya doktor, grafik tasarım uzmanı, psikolog, anestezi ve reanimasyon uzmanı, yenidoğan yoğun bakım hemşiresi, biyomedikal uzmanı, doktor/laboratuvar birim yöneticisi, maliyet muhasebesi uzmanı, çağrı merkezi operatörü, bütçe raporlama uzmanı olmak üzere personel alımları yapılacak.