Etiket: 2024 asgari ücret

AK Parti Grup Başkan Vekili Muhammet Emin Akbaşoğlu: Asgari Ücret Cumaya Kadar Belli Olacak.AK Parti Grup Başkan Vekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Çalışanların enflasyona ezdirmeyeceklerini vurgulayan Akbaşoğlu, aynı zamanda memur ve emeklilere yüzde 50'ye yakın ücret artışı beklediklerini açıkladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 11 Aralık'ta başlayacak olan yeni asgari ücret görüşmeleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "En uygun asgari ücret neyse, bunun kararını vereceğiz. Bütün mesele tarafları mağdur etmeden bir neticeye varabilmek" şeklinde konuştu.
Son Dakika... Türk İş Genel Başkanı Ergün Atalay'dan 2024 yılı asgari ücret açıklaması geldi.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan 2024 Asgari Ücreti Açıklaması: Tek Zam Sinyali!Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 2024'te geçerli olacak asgari ücretle ilgili önemli bir açıklamada bulundu. Bakan, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen Kabine toplantısı sonrasında gazetecilere açıklamalarda bulundu.v
Asgari Ücret Görüşmeleri: 2024 Yılı İçin Beklentiler Artıyor.Milyonlarca çalışanın gözü, kulağı asgari ücrete yapılacak zam oranında olacak. 2024'te asgari ücretin belirlenmesi süreci, kasım ayındaki hazırlık çalışmalarıyla başlıyor ve aralık ayında Asgari Ücret Tespit Komisyonu'ndaki görüşmelerle devam edecek.