LGS 1.Nakil Sonuçları Açıklandı.Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında 22 Temmuz'da açıklanan yerleştirme sonuçlarının ardından bugün, yerleştirmeye esas birinci nakil sonuçları erişime açıldı.

LGS 1.Nakil Sonuçları Açıklandı.

Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında 22 Temmuz’da açıklanan yerleştirme sonuçlarının ardından bugün, yerleştirmeye esas birinci nakil sonuçları erişime açıldı.

İkinci Nakil Tercihleri Başlıyor

Yerleştirmeye esas ikinci nakil tercih başvuruları 29 Temmuz – 2 Ağustos tarihleri arasında yapılacak. Sonuçlar ise 5 Ağustos’ta duyurulacak.

Boş Kontenjanlar İçin Başvurular

İkinci nakil yerleştirme sonuçlarının ardından, 6 – 14 Ağustos tarihleri arasında boş kalan kontenjanlara hiçbir yere yerleşemeyen öğrenciler için il/ilçe öğrenci yerleştirme ve nakil komisyonlarınca başvurular alınacak. Böylece 16 Ağustos’ta yerleştirme süreci tamamlanmış olacak.

Sonuçlara ulaşmak için buraya tıklayınız.

Son dakika gelişmeleri ve daha fazlası için Kariyerbankasi.net’i takip edin. Mobil uygulamamızı indirerek bu tür haberlere anında ve ücretsiz erişim sağlayabilirsiniz.