Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi (ÖHÜ) Personel Alımı Şartları.Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörlüğü, çeşitli birimlerinde istihdam edilmek üzere sözleşmeli personel alımı yapacak.Alımlar, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B maddesi ve ilgili diğer mevzuatlar çerçevesinde gerçekleştirilecek. Başvuru yapacak adayların genel ve özel şartları sağlaması gerekmektedir.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi (ÖHÜ) Personel Alımı Şartları.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörlüğü, çeşitli birimlerinde istihdam edilmek üzere sözleşmeli personel alımı yapacak.Alımlar, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesi ve ilgili diğer mevzuatlar çerçevesinde gerçekleştirilecek. Başvuru yapacak adayların genel ve özel şartları sağlaması gerekmektedir.

2024 yılı yeni işçi, memur ve sözleşmeli personel alımlarından anında haberdar olmak için Kariyer Bankası mobil uygulamasını tıkla indir, tüm memur alımlarından haberin olsun.

ÖHÜ Personel Alımı Şartları

  • Türk Ceza Kanunu’nun 53. maddesi gereğince belirli suçlardan mahkum olmamak.
  • Askerlikle ilgili herhangi bir engeli bulunmamak.
  • Görevini sürekli yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı bulunmamak.
  • Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonucu olumlu olmak.
  • Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.
  • Mesai saatleri dışında ve hafta sonraları çalışmaya engeli olmamak.

Pozisyon ve Nitelikler

ÜnvanAdetKPSS Puan TürüAranan Nitelikler
Mühendis1 (E)KPSS (P3)2022 KPSS (P3) en az 80 puan, Endüstri Mühendisliği lisans mezunu, Etkili İletişim Stratejileri Sertifikası, Ar-Ge Projeleri Eğitimi Sertifikası, Ar-Ge ve İnovasyon Yönetimi Eğitimi Sertifikası, askerlik yapmış veya ilişiği bulunmamak.
Sağlık Teknikeri1 (E)KPSS (P93)2022 KPSS (P93) en az 80 puan, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri önlisans mezunu, Hijyen Eğitimi Sertifikası, İlk Yardım Eğitimi Sertifikası, Diş Hekimi Asistanlığı Sertifikası, Tıbbi Sekreterlik ve Hasta Kabulü Sertifikası, 35 yaşını doldurmamış, askerlik yapmış veya ilişiği bulunmamak.
Sağlık Teknikeri1 (K)KPSS (P93)2022 KPSS (P93) en az 75 puan, Ağız ve Diş Sağlığı önlisans mezunu, Sağlıkta İletişim Sertifikası, Dezenfeksiyon ve Sterilizasyon Eğitimi Sertifikası, Diş Hekimi Asistanlığı Sertifikası, Enfeksiyondan Korunma Sertifikası, 35 yaşını doldurmamış.
Sağlık Teknikeri1 (K)KPSS (P93)2022 KPSS (P93) en az 60 puan, Ağız ve Diş Sağlığı önlisans mezunu, Diş Hekimi Asistanlığı Sertifikası, Dezenfeksiyon ve Sterilizasyon Eğitimi Sertifikası, Hasta İlişkileri ve Stres Yönetimi Sertifikası, Radyolojide Yenilikler Sertifikası, 35 yaşını doldurmamış.

Başvuru Süreci

Başvurular, 17 Temmuz 2024 tarihinde başlayacak ve 31 Temmuz 2024 tarihine kadar devam edecektir. Başvurular, e-Devlet üzerinden “Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım” hizmeti veya “Kariyer Kapısı” internet adresi üzerinden yapılacaktır. Şahsen başvuru alınmayacak, posta veya diğer yollarla yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

Değerlendirme ve Sonuçlar

Başvurular, 2022 KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınarak değerlendirilecek ve sonuçlar üniversitenin web sitesinde ilan edilecektir. Eşit puanlı adaylar arasında mezuniyet tarihi ve doğum tarihi dikkate alınacaktır. Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu sonuçlanan adaylar ile sözleşme imzalanacaktır.

Detaylı bilgi ve iletişim için Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı ile iletişime geçilebilir.

  • İletişim: 0388 225 2678-2774-2670-2671
  • Adres: Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı, Merkez Yerleşke, Bor Yolu Üzeri, Niğde, 51240