İş Bankası Yeni Memur Alımı Başvuruları Başladı. İş Bankası Kariyer sayfasından yayımlanan duyuruya göre, İş Bankası İstanbul'da birçok ilçede temel bankacılık hizmetlerini yerine getirecek memur pozisyonunda çalışacak yeni personel alımı yapacak. Bu fırsat, Ataşehir, Bağcılar, Bakırköy, Bahçelievler, Bayrampaşa, Başakşehir, Beşiktaş, Beykoz, Beyoğlu, Büyükçekmece, Çatalca, Çekmeköy, Esenler, Eyüp, Fatih, Gaziosmanpaşa, Güngören, Kadıköy, Kağıthane, Kartal, Küçükçekmece, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Sarıyer, Silivri, Sultanbeyli, Sultangazi, Şile, Şişli, Tuzla, Ümraniye, Üsküdar ve Zeytinburnu ilçelerinde ikamet eden adaylar için geçerlidir.

İş Bankası Yeni Memur Alımı Başvuruları Başladı.

İş Bankası Kariyer sayfasından yayımlanan duyuruya göre, İş Bankası İstanbul’da birçok ilçede temel bankacılık hizmetlerini yerine getirecek memur pozisyonunda çalışacak yeni personel alımı yapacak. Bu fırsat, Ataşehir, Bağcılar, Bakırköy, Bahçelievler, Bayrampaşa, Başakşehir, Beşiktaş, Beykoz, Beyoğlu, Büyükçekmece, Çatalca, Çekmeköy, Esenler, Eyüp, Fatih, Gaziosmanpaşa, Güngören, Kadıköy, Kağıthane, Kartal, Küçükçekmece, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Sarıyer, Silivri, Sultanbeyli, Sultangazi, Şile, Şişli, Tuzla, Ümraniye, Üsküdar ve Zeytinburnu ilçelerinde ikamet eden adaylar için geçerlidir.

Banka personel alımlarından anında haberdar olmak için TIKLA ÜCRETSİZ İNDİR.

Başvuru Koşulları

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.
  • Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren bölümlerinden mezun olmak.
  • 08.07.2024 tarihi itibarıyla 30 yaşını doldurmamış olmak. (08.07.1994 sonrasında doğmuş olanlar başvurabilecektir.)
  • Askerlik görevini tamamlamış, muaf ya da en erken 2025 Ağustos ayına kadar tecil ettirmiş olmak.
  • Sağlık durumu Türkiye’nin her yerinde görev yapmaya elverişli olmak.
  • Herhangi bir kurum ya da kuruluşa karşı zorunlu hizmet yükümlülüğü taşımamak ve kamu haklarından yoksun bulunmamak.
  • Affa uğranmış olunsa dahi, herhangi bir suçtan dolayı hapis cezası almamış olmak.
  • Daha önce Bankamızın yaptığı Memur, Operasyon Elemanı, Operasyon Destek Elemanı ve Çağrı Merkezi sınavlarında en fazla 2 kez başarısız olmak ve bu sınavların herhangi birinin mülakat aşamasında başarısız sayılmamış olmak.
  • İlanda belirtilen ilçelerde ikamet ediyor olmak. Belirtilen ilçeler dışında ikamet eden adayların başvuruları değerlendirilmeyecektir.

İş Tanımı

Memur pozisyonundaki ekip arkadaşları, şubelerde gişe, operasyon, satış ve kredi gibi temel bankacılık hizmetlerinin sunulmasında görev alacaklardır.

Son Başvuru Tarihi

Başvurular 08.07.2024 tarihine kadar https://ik.isbank.com.tr/is-ilani-detayi/istanbul-memur-alimi-2024MAS15 adresi üzerinden alınacak Belirtilen ilçeler dışında ikamet eden ve “Ankara Memur Alımı” ilanına başvuru yapmış adayların başvuruları dikkate alınmayacaktır.

iş bankası memur alımı