Milli Saraylar İdaresi 30 Güvenlik Alımı Evrak Teslimi Hakkında Duyuru Geldi.Milli Saraylar İdaresi sayfası üzerinden yayımlanan duyuruda, 30 Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Lisans/Silahlı) alımı için 25-26-27 Haziran 2024 tarihlerinde yapılan sözlü sınavlar sonucunda asıl başarılı olarak atanmaya hak kazanan adayların, aşağıda yazılı belgeleri 16 Temmuz 2024 Salı günü saat 18:00’a kadar Personel Dairesi Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerektiği aktarıldı.

Milli Saraylar İdaresi 30 Güvenlik Alımı Evrak Teslimi Hakkında Duyuru Geldi.

Milli Saraylar İdaresi sayfası üzerinden yayımlanan duyuruda, 30 Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Lisans/Silahlı) alımı için 25-26-27 Haziran 2024 tarihlerinde yapılan sözlü sınavlar sonucunda asıl başarılı olarak atanmaya hak kazanan adayların, aşağıda yazılı belgeleri 16 Temmuz 2024 Salı günü saat 18:00’a kadar Personel Dairesi Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerektiği aktarıldı.

Kamuya KPSS ve KPSS şartsız işçi, memur ve sözleşmeli personel alımlarını takip için tıkla ücretsiz indir.

Milli Saraylar İdaresi sayfasından yayımlanan resmi duyuruda aşağıdaki ifadeler yer aldı:

Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı’na bağlı birimlerde çalıştırılmak üzere, 657 sayılı Kanunu’nun 4/B maddesine göre sözleşmeli personel pozisyonunda 30 Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Lisans/Silahlı) alımı için 25-26-27 Haziran 2024 tarihlerinde yapılan sözlü sınavlar sonucunda asıl başarılı olarak atanmaya hak kazanan adayların, aşağıda yazılı belgeleri 16 Temmuz 2024 Salı günü saat 18:00’a kadar Personel Dairesi Başkanlığına (Dolmabahçe Sarayı Beşiktaş/İSTANBUL) şahsen elden teslim etmeleri ve  17 Temmuz Çarşamba günü saat 09.00’da göreve başlamaları gerekmektedir.

İstenilen belgeleri süre içerisinde teslim etmeyen adayların ataması iptal edilir ve başka bir işleme gerek kalmaksızın atama hakkından feragat etmiş sayılır.

İstenen Belgeler;

1- Öğrenim/mezuniyet veya denklik belgesinin aslı (Personel Dairesi Başkanlığı görevlisi tarafından görülerek, önlü-arkalı fotokopisi aslı gibidir yapılabilir) veya Noter onaylı sureti ya da E-Devlet Sisteminden alınmış barkodlu mezun belgesi,

2- KPSS Sonuç Belgesi (sınav başvurusunda bulunulan KPSS puanına ilişkin),

3- Sağlık Kurulu Raporu (“görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamaktadır” ibaresinin belirtilmesi gerekmektedir.)

4- Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair belge. (Askerlik hizmetini yerine getirenlerin Terhis Belgesini teslim etmeleri gerekmektedir.)

5- 2 adet 50 mm X 60 mm, ebadında beyaz fonda son 6 (altı) ay içinde çekilmiş resmi kılık ve kıyafet hükümlerine uygun vesikalık veya biyometrik fotoğraf. (Dijital Biyometrik Fotoğraf kabul edilir.)

6- T.C. Kimlik Kartı fotokopisi (aslı ibraz edilecektir).

7- Koruma ve Güvenlik Görevlisi pozisyonu için geçerlilik süresi devam eden Silahlı Özel Güvenlik Kimlik Kartının fotokopisi (aslı ibraz edilecektir).

8- Güncel tarihli SGK Tescil ve Hizmet Dökümü (İlgili sosyal güvenlik merkezinden alınmış veya e-Devlet şifresi ile BARKODLU olarak oluşturulmuş belge)

9- Türkiye Halk Bankası Beşiktaş Şubesinden maaş hesabı açtırılarak hesap bilgilerinin ibrazı.

https://panel.millisaraylar.gov.tr//uploads/personelDuyuru/SONUÇLAR%20İÇİN%20TIKLAYINIZ.pdf