Milli Saraylar İdaresi 30 Güvenlik Görevlisi Alımı Hakkında Duyuru Yayımlandı. Milli Saraylar İdaresi sayfası üzerinden yayımlanan duyuruda,  başvuruları 23 Mayıs-02 Haziran 2024 tarihleri arasında gerçekleşen 30 koruma ve güvenlik görevlisi alımı kapsamında, 25-26-27 Haziran 2024 tarihlerinde yapılan sözlü sınav sonuçları ve başarı puanlarının açıklandığı aktarıldı.

Milli Saraylar İdaresi 30 Güvenlik Görevlisi Alımı Hakkında Duyuru Yayımlandı.

Milli Saraylar İdaresi sayfası üzerinden yayımlanan duyuruda,  başvuruları 23 Mayıs-02 Haziran 2024 tarihleri arasında gerçekleşen 30 koruma ve güvenlik görevlisi alımı kapsamında, 25-26-27 Haziran 2024 tarihlerinde yapılan sözlü sınav sonuçları ve başarı puanlarının açıklandığı aktarıldı.

YENİ İŞÇİ, MEMUR VE SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMLARINDAN ANINDA HABERDAR OLMAK İÇİN TIKLA VE İNDİR.

Milli Saraylar İdaresi sayfasından yayımlanan resmi duyuruda, aşağıdaki ifadeler yer aldı:

30 KORUMA VE GÜVENLİK GÖREVLİSİ (LİSANS/SİLAHLI) ALIMI SÖZLÜ SINAV SONUCU VE BAŞARI PUANI İLANI

Başkanlığımıza sözleşmeli personel pozisyonunda 30 Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Lisans/Silahlı) alımı için 25-26-27 Haziran 2024 tarihlerinde yapılan sözlü sınav sonuçları ve başarı puanları Kariyer Kapısı internet sitesi üzerinden açıklanmıştır.

Adaylar, Kariyer Kapısına  (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) e-Devlet şifresi ile erişim sağlayarak giriş sınavı sonuçlarını görüntüleyebilmektedir.

İlanen Duyurulur.