MSB'den Bedelli Askerlik İçin Önemli Uyarı: 28 Haziran Son Tarih!Milli Savunma Bakanlığı (MSB), bedelli askerlik hizmetinden mevcut bedel tutarından yararlanmak isteyen yükümlülerin müracaat ve ödeme işlemlerini 28 Haziran'a kadar tamamlamalarının önemini vurguladı.

MSB’den Bedelli Askerlik İçin Önemli Uyarı: 28 Haziran Son Tarih!

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), bedelli askerlik hizmetinden mevcut bedel tutarından yararlanmak isteyen yükümlülerin müracaat ve ödeme işlemlerini 28 Haziran’a kadar tamamlamalarının önemini vurguladı.

1 Temmuz’da Bedel ve Ek Bedel Tutarı Güncellenecek

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, bedelli askerlik hizmeti kapsamında geçerli olan bedel ve ek bedel tutarının, Askeralma Kanunu gereğince 1 Temmuz itibarıyla memur aylık katsayısına göre güncelleneceği belirtildi.

Mevcut Bedelden Yararlanmak İçin Son Tarih 28 Haziran

Açıklamada ayrıca, mevcut bedel tutarı üzerinden bedelli askerlik hizmetine müracaat etmek isteyen yükümlülerin, 28 Haziran’a kadar müracaat ve ödeme işlemlerini tamamlamalarının önem arz ettiği vurgulandı.

MSB, vatandaşları, belirtilen tarihler arasında gerekli işlemleri tamamlamaları konusunda uyardı. Bu sayede, yeni bedel tutarından etkilenmeden mevcut bedelden yararlanma imkanı sağlanmış olacak.