Göç idaresi Başkanlığı 382 İşçi Alımı Hakkında Duyuru Geldi. Göç idaresi Başkanlığı sayfasından yayımlanan duyuruda 382 işçi alımı kapsamında, sözlü sınav tarihi ve yerinin açıklandığı aktarıldı.

Göç idaresi Başkanlığı 382 İşçi Alımı Hakkında Duyuru Geldi.

Göç idaresi Başkanlığı sayfasından yayımlanan duyuruda 382 işçi alımı kapsamında, sözlü sınav tarihi ve yerinin açıklandığı aktarıldı.

YENİ İŞÇİ, MEMUR VE SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMLARINDAN ANINDA HABERDAR OLMAK İÇİN TIKLA VE İNDİR.

İstanbul İli Sürekli İşçi Sözlü Sınavına Katılacakların Sözlü Sınav Tarihleri Açıklanmıştır

SÖZLÜ SINAV YERİ

Sürekli işçi alımının sözlü kısmına girmeye hak kazanan adayların sözlü sınavları 25-29/06/2024 tarihleri arasında İstanbul İl Göç İdaresi Müdürlüğü’nde (Hırka-i Şerif Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı No: 64 Fatih/İstanbul) yapılacak olup söz konusu sınava girmeye hak kazanan adayların listesi ile sınav günü ve saati aşağıda yer almaktadır.

Sözlü sınava ve Uygulama Sınavına katılacak aday listesi;
Güvenlik Erkek (Tıklayınız.)
Güvenlik Kadın (Tıklayınız.)
Temizlik Erkek (Tıklayınız.)
Temizlik Kadın (Tıklayınız.)
Şoför (Tıklayınız.)

UYGULAMA SINAVI YERİ
Şoför unvanı için uygulama sınavına girecek adaylar Sütlüce Mah. Karaağaç Cad. No:19 Beyoğlu/İSTANBUL adresinde ilanda belirtilen tarih ve saatte hazır bulunmaları gerekmektedir.

NOT: 
Sınava katılacak adaylardan:
1- Şoför unvanı için mülakata girecek adayların başvuru ilanında yer alan (E) sınıfı sürücü belgesi veya yeni tip D sınıfı sürücü belgesini sınav günü ibraz etmeyenler uygulama sınavına ve sözlü mülakata alınmayacaktır.
2- Güvenlik Görevlisi unvanı için mülakata girecek adaylar başvuru ilanında yer alan evraklarından eksik teslim ettikleri belgeleri mülakat günü ibraz etmek zorunda olup, Ayrıca güvenlik kimlik kartlarını mülakat günü yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. Aksi takdirde mülakata alınmayacaklardır.