Aile Destek Programı Ödemeleri Bugün Hesaplarda!Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı ödemelerinin Kurban Bayramı dolayısıyla erkene çekildiğini ve bugün itibarıyla hesaplara yatırılacağını duyurdu. Bakan Göktaş, bu kapsamda hanelere toplam 4 milyar TL ödeme yapılacağını bildirdi.

Aile Destek Programı Ödemeleri Bugün Hesaplarda!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı ödemelerinin Kurban Bayramı dolayısıyla erkene çekildiğini ve bugün itibarıyla hesaplara yatırılacağını duyurdu. Bakan Göktaş, bu kapsamda hanelere toplam 4 milyar TL ödeme yapılacağını bildirdi.

Sosyal tardımlar ve destek ödemelerinden anında haberdar olmak için TIKLA ÜCRETSİZ İNDİR

Kimseyi Geride Bırakmayan Sosyal Hizmet Anlayışı

Bakan Göktaş, kimseyi geride bırakmayan bir sosyal hizmet anlayışı ile ihtiyaç sahiplerine yönelik sosyal yardımları sürdürdüklerini belirtti. Büyüyen ve gelişen Türkiye’nin refahını vatandaşlarla paylaşmaya devam ettiklerini vurgulayan Göktaş, sosyal yardımların önemine dikkat çekti.

Düzenli Destek Sağlanıyor

Türkiye Aile Destek Programı kapsamında hanelere her ay düzenli destek sağladıklarını kaydeden Bakan Göktaş, “İhtiyaç sahibi hanelerimize yönelik hayata geçirdiğimiz desteğimizle onların yanında olmayı sürdürüyoruz. Türkiye Aile Destek Programı ödemelerini Kurban Bayramı dolayısıyla erkene çekerek, bugün itibarıyla hesaplara yatırıyoruz. Bu kapsamda hanelere toplam 4 milyar TL ödeme yapacağız” diye konuştu.

Toplam 84,3 Milyar TL Destek

Türkiye Aile Destek Programı’nda bu ayki ödemeyle birlikte bugüne kadar hanelere toplam 84,3 milyar TL destek sağladıklarını belirten Bakan Göktaş, sosyal yardım programlarının etkinliğini artırdıklarını vurguladı.

Eşit ve Adil Hizmet Prensibi

Bakanlık olarak gelişen ve değişen hayat koşullarını göz önünde bulundurarak sosyal yardım programlarının etkinliğini artırdıklarının altını çizen Bakan Göktaş, “Bu kapsamda sosyal yardımlarımızı bütüncül bir şekilde uyguluyoruz. Vatandaşlarımız arasında hiçbir ayrım yapmadan eşit ve adil hizmet prensibiyle toplumun tüm kesimlerine arz odaklı ve erişilebilir hizmet ağımız ile ulaşıyoruz” diye konuştu.

KARİYERBANKASİ.NET