TÜRKŞEKER 390 İşçi Alımı Hakkında Duyuru Yayımlandı. Türkşeker sayfasından yayımlanan duyuruda, 390 sürekli işçi alımı kapsamında, 31 Mayıs 2024 tarihinde yayımlanmış, açık iş sayısının dört katından fazla geçerli başvuru yapılan ilanlar için ise 5 Haziran 2024 Çarşamba günü saat 14.00’de noter huzurunda dijital kura yöntemi ile açık iş sayısının dört katı kadar aday belirlendiği aktarıldı.

TÜRKŞEKER 390 İşçi Alımı Hakkında Duyuru Yayımlandı.

Türkşeker sayfasından yayımlanan duyuruda, 390 sürekli işçi alımı kapsamında, 31 Mayıs 2024 tarihinde yayımlanmış, açık iş sayısının dört katından fazla geçerli başvuru yapılan ilanlar için ise 5 Haziran 2024 Çarşamba günü saat 14.00’de noter huzurunda dijital kura yöntemi ile açık iş sayısının dört katı kadar aday belirlendiği aktarıldı.

YENİ İŞÇİ, MEMUR VE SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMLARINDAN ANINDA HABERDAR OLMAK İÇİN TIKLA VE İNDİR.

Türkşeker sayfasından yayımlanan resmi duyuruda aşağıdaki ifadeler yer aldı:

857 SAYILI KANUNA TÂBİ SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI KURA SONUÇLARI HAKKINDA DUYURU

Teşekkülümüze Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine uygun olarak açıktan 390 sürekli işçi alımı belge kontrol işlemleri dair sonuçlar 31 Mayıs 2024 tarihinde yayımlanmış, açık iş sayısının dört katından fazla geçerli başvuru yapılan ilanlar için ise 5 Haziran 2024 Çarşamba günü saat 14.00’de noter huzurunda dijital kura yöntemi ile açık iş sayısının dört katı kadar aday belirlenmiştir.
Noter Onaylı Kura Sonucu Belgeleri ile Sözlü ve Uygulama Sınavına Katılmaya Hak Kazanan Aday Listesi ekte sunulmuş olup sınav tarihi, sınav yeri, saati ve sınav uygulama esasları www.turkseker.gov.tr adresinden bilahare duyurulacaktır.
İş ilanlarında istenilen şartları taşımayan adayların başvuruları kabul edilmiş olsa dahi yanıltıcı belge, eksik/yanlış beyanda bulunan, talep şartlarını taşımadıkları ilan, kura, belge kontrol, sınav ve atama süreçlerinin herhangi bir aşamasında tespit edilen adayların başvuruları Kurumumuzca sonlandırılacaktır.
Bu duyuru tebliğ mahiyetinde olup adayların adreslerine posta yolu ile ayrıca tebligat
yapılmayacaktır.
Ek-1 Noter Onaylı Kura Sonucu Belgeleri
Ek-2 Sözlü – Uygulama Sınavına Katılmaya Hak Kazanan Adaylar Listesi
İLANEN DUYURULUR

KARİYERBANKASİ.NET