İŞKUR Üzerinden 16 İlde Valilik, Kaymakamlık ve Müftülüklere Personel Alınacak. İŞKUR Üzerinden 16 İlde TYP kapsamında personel alımı yapılacağı aktarıldı. Türkiye İş Kurumu sayfasından yayımlanan duyurulara göre, birçok ilde Toplum Yararına Programlar (TYP) kapsamında personel alımı yapılacak. Başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak. Başvuru yapacak adayların belirtilen şartları sağlaması gerekmektedir.

İŞKUR Üzerinden 16 İlde Valilik, Kaymakamlık ve Müftülüklere Personel Alınacak.

İŞKUR Üzerinden 16 İlde TYP kapsamında personel alımı yapılacağı aktarıldı. Türkiye İş Kurumu sayfasından yayımlanan duyurulara göre, birçok ilde Toplum Yararına Programlar (TYP) kapsamında personel alımı yapılacak. Başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak. Başvuru yapacak adayların belirtilen şartları sağlaması gerekmektedir.

Kamu personeli alımlarından anında haberdar olmak için TIKLA ÜCRETSİZ İNDİR.

Hangi İllerde Personel Alınacak?

16 ilde personel alımı
işkur 16 ilde personel alımı
typ personel alımı

İllere Göre Kontenjan Dağılımı

ŞEHİRKONTENJAN
TUNCELİ285
BURSA10
GİRESUN22
AMASYA7
KONYA37
KIRŞEHİR158
KARS10
BİNGÖL6
ESKİŞEHİR10
RİZE13
GÜMÜŞHANE10
KÜTAHYA17
İZMİR17
NEVŞEHİR5
DENİZLİ16
AFYONKARAHİSAR15
TOPLAM638

Başvuru Tarihleri ve Yeri

Valilik, kaymakamlık ve müftülüklere TYP kapsamında yapılacak personel alımı başvuruları Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) sayfası https://esube.iskur.gov.tr/Typ/TypArama.aspx adresi üzerinden gerçekleştiriliyor. İŞKUR Kullanıcı adı ve şifresiyle giriş yaparak, aşağıdaki görsellerde olduğu gibi önce “İş arayan” kısmına, daha sonra “toplum yararına programlar” seçeneğine tıklayıp, en son TYP arama kısmına tıklayarak karşınıza gelecek ekranda ilan numarası ve şehri yazıp arattığınızda istediğiniz TYP ilanı ekrana gelecektir. Başvurunuzu aşağıdaki adımları izleyerek yapabilirsininiz.

KARİYERBANKASİ.NET