TÜİK 21 Personel Alımı Başvuruları Sona Eriyor.İlgili alım duyurusuna göre, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 21 sözleşmeli personeli alımı yapacak.Başvuru işlemleri bugün(3 Haziran) sona eriyor. Başvuru yapacak adayların genel şartların yanı sıra, özel şartları da sağlaması gerekmektedir.İşte şartlar ve başvuru bilgileri..

TÜİK 21 Personel Alımı Başvuruları Sona Eriyor.

İlgili alım duyurusuna göre, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 21 sözleşmeli personeli alımı yapacak.Başvuru işlemleri bugün(3 Haziran) sona eriyor. Başvuru yapacak adayların genel şartların yanı sıra, özel şartları da sağlaması gerekmektedir.İşte şartlar ve başvuru bilgileri..

Kamuya KPSS ve KPSS şartsız işçi, memur ve sözleşmeli personel alımlarını takip için tıkla ücretsiz indir.

Başvuru Şartları ve Detaylar

Başvuru Genel Şartları:

  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesinde sayılan genel şartları taşımak.
  • İlgili mühendislik fakültelerinden veya denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurt dışı yükseköğretim kurumlarından mezun olmak.
  • Yazılım, yazılım tasarımı ve geliştirilmesi veya büyük ölçekli ağ sistemlerinin kurulumu ve yönetimi konularında en az 3-5 yıllık mesleki tecrübeye sahip olmak.
  • Bilgisayar çevre birimlerinin donanımı ve kurulan ağ yönetimi güvenliği hakkında bilgi sahibi olmak ve güncel programlama dillerinden en az ikisini bildiğini belgelemek.
  • Erkek adaylar için askerlikle ilgili terhis, muafiyet veya erteleme şartlarına sahip olmak.

Özel Şartlar:
Her pozisyon için detaylı özel şartlar belirtilmiştir. Örneğin, Kıdemli .NET Yazılım Geliştirme Uzmanı pozisyonu için .NET teknolojileriyle en az 5 yıllık tecrübe ve belirli yazılım geliştirme becerileri gereklidir. Kıdemli Ağ ve Güvenlik Uzmanı için ise ağ mimarileri, güvenlik süreçleri ve çeşitli güvenlik araçları konusunda bilgi ve tecrübe aranmaktadır.

Başvuru Belgeleri:

  • Özgeçmiş
  • Mesleki Çalışma Sürelerini Gösteren Belgeler
  • En Az 2 Programlama Dilini Bildiğini Gösteren Belgeler
  • KPSS ve Yabancı Dil Bilgisi Belgeleri (varsa)
  • Mezuniyet Belgesi
  • Sertifikalar (varsa)

Başvurular, 20 Mayıs 2024 saat 10:00’da başlayıp 3 Haziran 2024 saat 18:00’da sona erecektir. Başvurular e-Devlet üzerinden https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr/ adresinden yapılacak olup şahsen başvuru kabul edilmeyecektir.

Sınav Süreci

Sınav Şekli:
Sınav, uygulamalı ve sözlü olmak üzere iki oturumda yapılacaktır. Sınavda başarılı olmak için 100 üzerinden en az 70 puan alınması gerekmektedir.

Sınav Konuları ve Tarihi:
Sınav konuları, başvurulan pozisyonun uzmanlık konularına uygun olacaktır. Uygulamalı ve sözlü sınav 1-12 Temmuz 2024 tarihleri arasında TÜİK Başkanlığı’nda yapılacaktır.

Ücret:
Pozisyonlara göre aylık brüt sözleşme ücreti, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4. maddesinin (B) bendine göre tavan ücretin iki, üç ve dört katı olarak belirlenmiştir.

KARİYERBANKASİ.NET