Yapı Kredi, emeklilere özel 18.000 TL’ye varan nakit promosyon kampanyasını duyurdu. Başvuru şartları ve detaylar bu haberimizde...Yapı Kredi, emeklilere özel 18.000 TL’ye varan nakit promosyon kampanyasını duyurdu. Başvuru şartları ve detaylar bu haberimizde...

Yapı Kredi, emeklilere özel 18.000 TL’ye varan nakit promosyon kampanyasını duyurdu. SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklileri, emekli maaşlarını Yapı Kredi’den alarak bu avantajdan yararlanabilirler. Kampanya 31 Mayıs 2024’e kadar geçerlidir.

SIFIR FAİZLİ KREDİ VE YENİ HABERLER İÇİN TIKLA İNDİR.

Promosyon Tutarları ve Ek Ödüller

0 – 9.999 TL maaş: 9.250 TL

10.000 – 14.999 TL maaş: 13.000 TL

15.000 – 19.999 TL maaş: 15.500 TL

20.000 TL ve üzeri maaş: 18.000 TL

Ek ödüller için:

Fatura Talimatı: 1.500 TL ek ödül

Kredi Kartı Harcaması: 1.000 TL ek ödül

Dijital Aktiflik: 500 TL ek ödül

Emekli Promosyon Başvuru Koşulları

Emekli maaşınızı Yapı Kredi’ye taşıyarak promosyondan faydalanabilirsiniz. Başvuru ve detaylı bilgi için Yapı Kredi’nin resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Yapı Kredi müşterisiyseniz: Yapı Kredi Mobil, Bireysel İnternet Şubesi’nden veya müşteri hizmetlerinden başvuru yapabilirsiniz.

Yeni müşteriyseniz: Yapı Kredi Mobil’i indirip başvuru yapabilir, e-Devlet veya SGK Müdürlükleri aracılığıyla maaşınızı Yapı Kredi’ye taşıyabilirsiniz.

18 Bin Lira Promosyon Kampanya Detayları

• Taahhüt sonrası ek ödüller için 60 gün içinde belirli şartları yerine getirmeniz gerekmektedir.

• Ek ödül taahhütnamesi sonrasında iki yeni fatura ödeme talimatı verilmesi durumunda, maaş baremi bağımsız 1.500 TL ek nakit ödül ödenir.

• Asıl bireysel kredi kartları ile 60 gün içinde 1.000 TL harcama yapılması durumunda, maaş baremi bağımsız 1.000 TL ek ödül ödenir.

• Dijital aktiflik kriteri sağlandığında 500 TL ek ödül ödenir. Bu kriter; taahhütnamenin imzalanması öncesindeki 90 gün boyunca Yapı Kredi Mobil uygulamasına giriş yapmayan müşterinin, tekrar uygulamayı kullanmaya başlamasıdır.

Ekstra Avantajlar

• Promosyon taahhütnamesi imzalayan müşteriler, ilk maaş ödemesini aldıktan sonra iki ay boyunca 0 faizle 5.000 TL’ye kadar esnek hesap limitinden faydalanabileceklerdir.

• Kampanyadan 6 Mayıs 2024 itibarıyla Yapı Kredi Bankası’ndan promosyon taahhüdü bulunan ve bir diğer SGK emekli aylığı getiren müşteriler yararlanamazlar.

• Promosyon/ek nakit ödül başvurusu işlemleri Yapı Kredi Mobil, Yapı Kredi Bireysel Internet Şubesi, Müşteri İletişim Merkezi ve şubelerimiz aracılığı ile yapılabilir.

Nasıl Başvurulur?

1. Yapı Kredi müşterisiyseniz:

• Yapı Kredi Mobil veya Bireysel İnternet Şubesi’nden başvuru yapabilirsiniz.

• 444 0 444 veya 0850 222 0 444 numaralı Müşteri İletişim Merkezi’ni arayabilirsiniz.

• Size en yakın şubeye uğrayarak ya da e-Devlet üzerinden SGK emekli maaşınızı Yapı Kredi’ye taşıyabilirsiniz.

2. Yeni müşteriyseniz:

• Yapı Kredi Mobil’i indirerek başvuru yapabilirsiniz.

• e-Devlet veya SGK Müdürlükleri aracılığıyla SGK emekli maaşınızı Yapı Kredi’ye taşıyabilirsiniz.

Başvurunuz sonrası ilk maaş dosyanız SGK’dan bankamıza gönderildiğinde, seçmiş olduğunuz Yapı Kredi şubesinden adınıza açılacak “Emekli Maaş Hesabı”nızdan Yapı Kredi Banka Kartı ile emekli maaşınızı almaya başlayabilirsiniz.

Bu haberi paylaşarak emekli yakınlarınıza duyurabilirsiniz! Detaylı bilgi için Yapı Kredi’nin resmi web sitesini ziyaret edin.