Kırıkkale Üniversitesi 121 Personel Alımı Başvuruları Sürüyor. Kırıkkale Üniversitesi en az lise mezunlarından olmak üzere büro personeli, hemşire, ebe, sağlık teknikeri, laborant, diğer sağlık personeli, diğer teknik hizmet personeli, teknisyen( elektrik-elektronik, inşaat teknolojisi, makine bakım onarım), destek personeli (temizlik hizmetleri, hasta bakıcı, şoför) koruma ve güvenlik görevlisi, programcı pozisyonları için sözleşmeli personel alımı yapacak. Başvurular online olarak gerçekleştirilecek.

Kırıkkale Üniversitesi 121 Personel Alımı Başvuruları Sürüyor.

Kırıkkale Üniversitesi en az lise mezunlarından olmak üzere büro personeli, hemşire, ebe, sağlık teknikeri, laborant, diğer sağlık personeli, diğer teknik hizmet personeli, teknisyen( elektrik-elektronik, inşaat teknolojisi, makine bakım onarım), destek personeli (temizlik hizmetleri, hasta bakıcı, şoför) koruma ve güvenlik görevlisi, programcı pozisyonları için sözleşmeli personel alımı yapacak. Başvurular online olarak gerçekleştirilecek.

2024 yılı yeni işçi, memur ve sözleşmeli personel alımlarından anında haberdar olmak için Kariyer Bankası mobil uygulamasını tıkla indir, tüm memur alımlarından haberin olsun.

121 Personel Alımı Şartları ve Kontenjan Dağılımı

Başvuru Tarihleri ve Yeri

Kırıkkale Üniversitesi personel alımı başvuruları 17 Mayıs-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında https://pdbilan.kku.edu.tr/ adresi üzerinden online olarak gerçekleştirilecek. Değerlendirme sonuçları 14 Haziran 2024 tarihinde açıklanacak.

KARİYERBANKASİ.NET