2024 Ramazan Pidesi Fiyatı Belli Oldu.On bir ayın sultanı, huzur ve bereket ayı Ramazan, bu yıl 11 Mart'ta başlayacak. Hem manevi açıdan büyük önem taşıyan bu ay, hem de birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği bir dönem olarak kabul edilir. Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte, vatandaşlar Ramazan Pidesi fiyatlarını merak ediyor. Bu yıl, Ankara ve İstanbul'da 250 gram Ramazan pidesinin fiyatı 15 lira olarak belirlendi.2024 Ramazan Pidesi Fiyatı Belli Oldu.

2024 Ramazan Pidesi Fiyatı Belli Oldu.

On bir ayın sultanı, huzur ve bereket ayı Ramazan, bu yıl 11 Mart’ta başlayacak. Hem manevi açıdan büyük önem taşıyan bu ay, hem de birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği bir dönem olarak kabul edilir. Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte, vatandaşlar Ramazan Pidesi fiyatlarını merak ediyor. Bu yıl, Ankara ve İstanbul’da 250 gram Ramazan pidesinin fiyatı 15 lira olarak belirlendi.

Gündeme dair son dakika gelişmelerinden anında haberdar olmak için TIKLA ÜCRETSİZ İNDİR.

Türkiye Fırıncılar Federasyonu’ndan Açıklama

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Balcı, yapmış olduğu açıklamada, 2024 yılında 250 gramlık pidenin İstanbul ve Ankara’da 15 liradan satılacağını duyurdu. Bu açıklama, Ramazan ayına sayılı günler kala vatandaşların merakla beklediği bir bilgiydi.

2024 Ramazan Bayramı Ne Zaman?

2024 Ramazan Bayramı, 10 Nisan 2024 Çarşamba günü başlayacak ve 12 Nisan 2024 Cuma günü sona erecek. Bayram, Ramazan ayının sona ermesiyle başlar ve üç gün sürer. Bu dönemde insanlar birbirlerini ziyaret eder, sevdiklerine hediye alır ve yardıma muhtaç kişilere yardım ederler.

Ramazan Bayramı Tatili Kaç Gün Olacak?

Ramazan Bayramı dolayısıyla resmi tatiller 10 Nisan Çarşamba, 11 Nisan Perşembe ve 12 Nisan Cuma günlerini kapsayacak. Hafta sonu ile birleşen tatil günleri, 13 Nisan Cumartesi ve 14 Nisan Pazar günlerini de içerecek şekilde genişleyecek. Eğer Ramazan Bayramı arifesinden önceki ilk iş günü olan 8 Nisan Pazartesi ve arife günü idari izin olarak belirlenirse, birçok çalışan 9 günlük bir tatil imkanı bulacak.

Kaynak gösterilmeden kopyalanan haberler için uyarı verilmeden yasal işlem başlatılacaktır.

KARİYERBANKASİ.NET