81 İlde Tarım Kredi Marketlerde İndirim Kampanyası Başlıyor!Tarım Kredi Kooperatifleri, 81 ilde bulunan 3 bini aşkın marketinde müşterilerine büyük bir fırsat sunmaya hazırlanıyor. Yüzde 50'ye Varan İndirimler ile temel ihtiyaç ve temizlik ürünlerinde büyük tasarruf imkanı sunacaklar. İşte bu önemli kampanyanın ayrıntıları:81 İlde Tarım Kredi Marketlerde İndirim Kampanyası Başlıyor!

81 İlde Tarım Kredi Marketlerde İndirim Kampanyası Başlıyor!

Tarım Kredi Kooperatifleri, 81 ilde bulunan 3 bini aşkın marketinde müşterilerine büyük bir fırsat sunmaya hazırlanıyor. Yüzde 50’ye Varan İndirimler ile temel ihtiyaç ve temizlik ürünlerinde büyük tasarruf imkanı sunacaklar. İşte bu önemli kampanyanın ayrıntıları:

Ekonomiye dair son dakika gelişmelerinden anında haberdar olmak için TIKLA ÜCRETSİZ İNDİR.

Hangi Ürünlerde İndirim Var?

Tarım Kredi Kooperatif marketlerinde, süt, peynir, pirinç, nohut, mercimek, salça, çay, un gibi temel ihtiyaç ürünleri ile deterjan, sabun, kağıt peçete ve kağıt havlu gibi temizlik ürünlerinde büyük indirimler yapılacak.

İndirim Kampanyası Ne Zaman Başlıyor ?

Bu heyecan verici indirim kampanyası, yarın(16 Ekim) başlayacak ve 2 Kasım’a kadar devam edecek. Bu tarih aralığında, ihtiyaçlarınızı uygun fiyatlarla karşılayabileceksiniz.

Manav Reyonunda da İndirimler Devam Ediyor

Tarım Kredi Kooperatif marketlerinde cumartesi, pazar ve pazartesi günleri, manav reyonundaki indirimler de devam edecek. Taze meyve ve sebzeleri uygun fiyatlarla satın alabileceksiniz.

Tarım Kredi Kooperatif marketlerindeki indirim kampanyalarından faydalanarak temel ihtiyaçlarınızı uygun fiyatlara satın alabilirsiniz.

KARİYERBANKASİ.NET