Türkşeker İşçi Alımı Başvuruları Sürüyor. Cumhurbaşkanlığı SBB'de yayımlanan duyuruda, Türkşeker'e 1000 geçici işçi alımı yapılacağı aktarılırken, başvuruların 17 Temmuz 2023 tarihine kadar alınacağı kaydedildi. Başvuru yapacak adayların genel şartların yanı sıra, özel şartları da dikkatle incelemesi gerekmektedir.Türkşeker İşçi Alımı Başvuruları Sürüyor. Cumhurbaşkanlığı SBB'de yayımlanan duyuruda, Türkşeker'e 1000 geçici işçi alımı yapılacağı aktarılırken, başvuruların 17 Temmuz 2023 tarihine kadar alınacağı kaydedildi. Başvuru yapacak adayların genel şartların yanı sıra, özel şartları da dikkatle incelemesi gerekmektedir.

Türkşeker İşçi Alımı Başvuruları Sürüyor. Cumhurbaşkanlığı SBB’de yayımlanan duyuruda, Türkşeker’e 1000 geçici işçi alımı yapılacağı aktarılırken, başvuruların 17 Temmuz 2023 tarihine kadar alınacağı kaydedildi. Başvuru yapacak adayların genel şartların yanı sıra, özel şartları da dikkatle incelemesi gerekmektedir.

Kamuya işçi, memur ve sözleşmeli personel alımlarını takip için tıkla ücretsiz indir.

TÜRKŞEKER 1000 İŞÇİ ALIMI KONTENJAN DAĞILIMI

UnvanKontenjan
Mekatronik Bakım Onarım Teknisyeni404
Kimya Teknisyeni344
Makine Teknisyeni78
Makine Bakım Onarım Teknisyeni42
İş Makinaları Operatörü31
Mekaniker Buhar Kazanları Teknisyeni28
Tarım Makinaları Teknisyeni20
İnşaat Teknisyeni18
Elektrik Teknisyeni15
Bilgisayarlı Makine Teknisyeni11
Metal Teknolojisi Teknisyeni6
Endüstriyel Otomasyon Teknisyeni3

BAŞVURU YERİ

Türkşeker işçi alımı başvuruları Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) resmi sayfası https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden gerçekleştirilecek. Linke tıkladıktan sonra açılan sayfada “işyeri türü” kısmını kamu seçip arattığınızda karşınıza çıkan ilanlara başvuru yapabilirsiniz.

KARİYERBANKASİ.NET