Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında Toplandı: Memur ve Emekli Maaşlarındaki Zam Oranı Öncelikli Gündem MaddesiCumhurbaşkanlığı Kabinesi, Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında Toplandı: Memur ve Emekli Maaşlarındaki Zam Oranı Öncelikli Gündem Maddesi

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında Toplandı: Memur ve Emekli Maaşlarındaki Zam Oranı Öncelikli Gündem Maddesi

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı ve önemli konular görüşülecek. Toplantının ana gündem maddesi, memur ve emeklilerin maaşlarına yapılacak zam oranı olacak.Ayrıca, iç ve dış siyasetteki gelişmeler de ele alınacak.

Ekonomiye dair son dakika gelişmelerinden anında haberdar olmak için TIKLA ÜCRETSİZ İNDİR.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Başkanlık Edecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlık ettiği toplantı, 3 haftalık aranın ardından saat 15.20’de başladı. Beştepe’deki toplantıda, ekonomideki gelişmeler detaylı bir şekilde ele alınacak.

Ekonomideki Gelişmeler Ön Planda

Kabine üyeleri, enflasyon ve fahiş fiyatlarla mücadele noktasında alınacak ilave tedbirleri değerlendirecek. Bu kapsamda, memur ve emeklilerin zam oranları da belirlenecek.

Zam Oranları Ne Olacak?

Memur ve emeklilerin merakla beklediği zam haberleri yakında Meclis’e sunulacak düzenlemeyle açıklığa kavuşacak. Mevcut düzenlemeyle en düşük memur maaşı 22 bin liraya yükseltilecek. Diğer memurlar ise görev, unvan, derece ve mesleki kariyer kriterlerine göre kademeli olarak artacak. Zam oranları, 6 aylık enflasyon rakamlarına ek olarak refah payıyla belirlenecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıklama Yapacak

Kabine toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, konularla ilgili bir açıklama yapacak. Memur ve emekli maaş zam oranları açıklandığında bildirimle haberdar olmak için tıkla ücretsiz indir.

KARİYERBANKASİ.NET