Kurban Bayramı'nda Güneşli Bir Hava Hakim Olacak, Kuzey Kesimlerde Yağış Bekleniyor.Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kurban Bayramı süresince Türkiye'nin büyük bölümünde güneşli bir hava beklendiğini duyurdu. Ancak kuzey kesimlerde aralıklarla yağışın görüleceği belirtildi. Hava sıcaklıkları ise batı ve güney kıyıları ile Güneydoğu Anadolu'da mevsim normallerinin üzerinde seyredecek.Kurban Bayramı'nda Güneşli Bir Hava Hakim Olacak, Kuzey Kesimlerde Yağış Bekleniyor.Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kurban Bayramı süresince Türkiye'nin büyük bölümünde güneşli bir hava beklendiğini duyurdu. Ancak kuzey kesimlerde aralıklarla yağışın görüleceği belirtildi. Hava sıcaklıkları ise batı ve güney kıyıları ile Güneydoğu Anadolu'da mevsim normallerinin üzerinde seyredecek.

Kurban Bayramı’nda Güneşli Bir Hava Hakim Olacak, Kuzey Kesimlerde Yağış Bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kurban Bayramı süresince Türkiye’nin büyük bölümünde güneşli bir hava beklendiğini duyurdu. Ancak kuzey kesimlerde aralıklarla yağışın görüleceği belirtildi. Hava sıcaklıkları ise batı ve güney kıyıları ile Güneydoğu Anadolu’da mevsim normallerinin üzerinde seyredecek.

Gündeme dair son dakika gelişmelerinden anında haberdar olmak için TIKLA ÜCRETSİZ İNDİR.

Kurban Bayramı Tahminleri: Yağışlı Alanlar ve Sıcaklık Durumu

Kurban Bayramı süresince, kuzey ve iç kesimlerde yerel sağanak yağışların beklenildiği, diğer bölgelerin ise az bulutlu ve açık geçeceği ifade edildi. Ülke genelinde hava sıcaklıklarının mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin edilirken, Kıyı Ege, Akdeniz’in kıyı kesimleri ve Güneydoğu Anadolu’da ise sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde olacağı vurgulandı.

Kurban Bayramı’nda Hava Durumu: 4 Günlük Tahmin

  • Birinci Gün (28 Haziran Çarşamba): Yurt genelinde güneşli hava hakim olacak. Kuzey ve iç kesimlerde parçalı, yer yer çok bulutlu hava beklenirken, Akdeniz’in iç kesimleri, Batı ve Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu ile bazı illerde yerel sağanak yağış ve gök gürültülü sağanak yaşanması öngörülüyor. Diğer bölgelerde ise az bulutlu ve açık bir hava bekleniyor.
  • İkinci Gün (29 Haziran Perşembe): Yurt genelinde parçalı ve çok bulutlu hava etkili olacak. Marmara, Orta ve Doğu Akdeniz’in iç kesimleri, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu ile bazı illerde yerel sağanak yağış ve gök gürültülü sağanak beklenirken, diğer bölgelerde az bulutlu ve açık bir hava tahmin ediliyor.
  • Üçüncü Gün (30 Haziran Cuma): Yurt genelinde açık ve güneşli bir hava etkili olacak. Kuzey ve doğu kesimlerde parçalı, yer yer çok bulutlu hava öngörülürken, Doğu Akdeniz’in iç kesimleri, Batı Karadeniz kıyıları, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu ile bazı illerde yerel sağanak yağış ve gök

KARİYERBANKASİ.NET