AK Parti Grup Başkanvekillerinden Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu ve oğlu Muhammed Talha Yenişehirlioğlu kaza geçirdi.

Kaza, Afyonkarahisar-Uşak karayolu Çalışlar köyü civarında meydana geldi. İlgili mevkiide büyükbaş yüklü tır devrildi. Kaza sonucunda hayvanlar bölgeye dağılırken, o esnada yoldan geçmekte olan Yenişehirlioğlu’nun aracı bir büyükbaş hayvana çarptı.

Kazada araç içerisindeki Yenişehirlioğlu ile oğlu Talha yaralandı. Bölgeye sevk edilen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan AK Parti Grup Başkanvekili ve oğlu Talha Yenişehirlioğlu’nun hayati tehlikesinin olmadığı, tedavilerinin sürdüğü aktarıldı.

Yenişehirlioğlu’ndan mesaj

AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu sosyal medya hesabından şu mesajı paylaştı:

Dün gece TBMM’deki çalışmalarımızı tamamladıktan sonra seçim bölgem Manisa’da teşkilatımızla buluşmak üzere çıktığımız yolda Afyonkarahisar’da trafik kazası geçirdik. Can kaybı yaşanmamış olması en büyük tesellimiz. Hastanede tedavimiz devam ediyor. Arayarak veya mesajlarıyla yanımda olan tüm dostlarıma ve sevenlerime teşekkür ederim. Biz bu canın emanetçisiyiz. Sağlıklı günlerde birlikte olmak ümidiyle…