Telefonlarda En Çok Şarj Tüketen Uygulamalar Ortaya Çıktı: İşte Detaylar! pCloud adlı bulut teknolojisi şirketi, telefonlarda en çok şarj tüketen uygulamaları tespit eden bir rapor yayınladı. Rapor, akıllı telefonlarda Fitbit ve Verizon gibi uygulamaların en çok şarj tüketen uygulamalar olduğunu ortaya koydu. Bu uygulamalar, cihazdaki 16 kaynaktan 14'ünü arka planda sürekli olarak çalıştırıyor. Bu kaynaklar arasında kamera, konum, mikrofon ve Wi-Fi kontrolü de yer alıyor.Telefonlarda En Çok Şarj Tüketen Uygulamalar Ortaya Çıktı: İşte Detaylar! pCloud adlı bulut teknolojisi şirketi, telefonlarda en çok şarj tüketen uygulamaları tespit eden bir rapor yayınladı. Rapor, akıllı telefonlarda Fitbit ve Verizon gibi uygulamaların en çok şarj tüketen uygulamalar olduğunu ortaya koydu. Bu uygulamalar, cihazdaki 16 kaynaktan 14'ünü arka planda sürekli olarak çalıştırıyor. Bu kaynaklar arasında kamera, konum, mikrofon ve Wi-Fi kontrolü de yer alıyor.

Telefonlarda En Çok Şarj Tüketen Uygulamalar Ortaya Çıktı: İşte Detaylar!

pCloud adlı bulut teknolojisi şirketi, telefonlarda en çok şarj tüketen uygulamaları tespit eden bir rapor yayınladı. Rapor, akıllı telefonlarda Fitbit ve Verizon gibi uygulamaların en çok şarj tüketen uygulamalar olduğunu ortaya koydu. Bu uygulamalar, cihazdaki 16 kaynaktan 14’ünü arka planda sürekli olarak çalıştırıyor. Bu kaynaklar arasında kamera, konum, mikrofon ve Wi-Fi kontrolü de yer alıyor.

BİRÇOK UYGULAMA TELEFON ŞARJINI ÇABUK TÜKETİYOR!

Teknoloji alanındaki son dakika gelişmelerini takip için TIKLA ÜCRETSİZ İNDİR.

Sosyal medya uygulamaları da raporda ele alındı. Facebook, Instagram, WhatsApp, Telegram, Twitter, TikTok ve LinkedIn gibi popüler uygulamalar, cihazın Wi-Fi, konum ve galerisini sürekli olarak kontrol ediyorlar. Bunların yanı sıra, video oynatılan uygulamalar da pil tüketiminde büyük bir etkiye sahip olabiliyor. YouTube ve Netflix gibi uygulamalar, ekran süresini uzatarak pil ömrünü kısaltıyor.

Telefonlarda şarj tüketimini en fazla olan uygulamalar ise şu şekilde sıralandı: Fitbit, Verizon, Uber, Skype, Facebook, Airbnb, BIGO LIVE, Instagram, Tinder, Bumble, Snapchat, WhatsApp, Zoom, YouTube, Booking.com, Amazon, Telegram, Grindr, Likke, LinkedIn, Microsoft Teams, Ryanair, Bet365, Lyft, Twitter, Amazon Music, Depop, My Mcdonald’s, Reddit, Shazam, Shein, Spotify, Zara, Missguided, United Airlines, Yelp, Pinterest, Amazon Prime, Houseparty, Netflix, TikTok, Paypal, ASOS, Duolingo, Klarna, Signal, Slack, SoundCloud ve Trainline.

KARİYERBANKASİ.NET