Gençlere 150 Bin TL Faizsiz Evlilik Kredisi.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT Haber ortak yayınında yaptığı açıklamada gençlerin ve ailelerin desteklenmesine özel önem verdiklerini belirtti. Yeni dönemde aile ve gençlere öncelik verileceğini vurgulayan Erdoğan, Norveç'te uygulanan bir modeli Türkiye'ye taşıyacaklarını söyledi. Bu modele göre, doğalgaz ve enerji kaynaklarından elde edilecek kaynaklarla gençlere yönelik bir fondan pay ayrılacak ve bu fonun belli bir yüzdesi evlilik kredisi olarak kullanılacak.Gençlere 150 Bin TL Faizsiz Evlilik Kredisi.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT Haber ortak yayınında yaptığı açıklamada gençlerin ve ailelerin desteklenmesine özel önem verdiklerini belirtti. Yeni dönemde aile ve gençlere öncelik verileceğini vurgulayan Erdoğan, Norveç'te uygulanan bir modeli Türkiye'ye taşıyacaklarını söyledi. Bu modele göre, doğalgaz ve enerji kaynaklarından elde edilecek kaynaklarla gençlere yönelik bir fondan pay ayrılacak ve bu fonun belli bir yüzdesi evlilik kredisi olarak kullanılacak.

Gençlere 150 Bin TL Faizsiz Evlilik Kredisi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT Haber ortak yayınında yaptığı açıklamada gençlerin ve ailelerin desteklenmesine özel önem verdiklerini belirtti. Yeni dönemde aile ve gençlere öncelik verileceğini vurgulayan Erdoğan, Norveç’te uygulanan bir modeli Türkiye’ye taşıyacaklarını söyledi. Bu modele göre, doğalgaz ve enerji kaynaklarından elde edilecek kaynaklarla gençlere yönelik bir fondan pay ayrılacak ve bu fonun belli bir yüzdesi evlilik kredisi olarak kullanılacak.

Gündeme dair son dakika gelişmelerinden anında haberdar olmak için TIKLA ÜCRETSİZ İNDİR.

GENÇLERE 2 YIL GERİ ÖDEMESİZ 150 BİN TL FAİZSİZ EVLİLİK KREDİSİ

Erdoğan açıklamasında, gençlere ve evleneceklere faizsiz evlilik kredisi verileceğini belirtti. Bu kredi sayesinde gençlerin evlilik masraflarını karşılamaları hedefleniyor. Kredi geri ödemesi, belli bir süre ödemesiz ve faizsiz olarak yapılacak. Ayrıca ev hanımlarına da 12 bin TL‘den fazla prim desteği ödenecek ve böylece emekliliklerine destek sağlanacak.

Erdoğan, aynı zamanda her ailede en az bir çalışanın olmasını hedeflediklerini ve gençleri evlendirmeye teşvik edeceklerini de sözlerine ekledi. Bu doğrultuda, gençlere 2 yıl geri ödemesiz 48 ay vadeli 150 bin TL faizsiz evlilik kredisi verileceği açıklandı.

KARİYERBANKASİ.NET