Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer, 2023'te Cumhuriyet'in 100. yılına denk gelen 75. yılını kutlamak için heyecan duyduklarını belirtti.Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer, 2023'te Cumhuriyet'in 100. yılına denk gelen 75. yılını kutlamak için heyecan duyduklarını belirtti.

Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer, 2023’te Cumhuriyet’in 100. yılına denk gelen 75. yılını kutlamak için heyecan duyduklarını belirtti.

Dinçer, geçmiş 75 yılda Türk ekonomisine ve bankacılık sektörüne yaptıkları katkılardan gurur duyduklarını söyledi. Ayrıca, bankanın verilerini açıklayarak, Akbank’ın başarılarını ve büyümesini sürdürmek için gereken temele sahip olduğunu vurguladı.

Dinçer mesajında şu ifadeleri kullandı:

Aktif Büyüklük:1 trilyon 147 milyar TL Aktif Karlılığı:%6,2 Özkaynak:153,6 milyar TL Özkaynak Karlılığı:%54,7 Sermaye Yeterlilik Oranı:%23,2 Aktif Müşteri Sayısı:10,8 milyon Yıllık Aktif Müşteri Sayısı Artışı:2,3 milyon Çalışan Sayısı:> 12 bin Şube Sayısı:711 Sabancı Dinçer, açıklamalarına şöyle devam etti, “Bankamıza dair paylaştığımız verilerin de gösterdiği gibi Akbank geçmiş 75 yılda edindiği başarıları ve büyümeyi gelecekte de sürdürmek için gerekli temele fazlasıyla sahiptir.

Akbank’ın en büyük güçlerinden biri de Uluslararası Danışma Kurulu. Kurulumuz her biri kendi alanının son derece deneyimli üyeleriyle bankamızın güçlü performansına önemli katkılarda bulunmakta, dünyanın farklı yerlerinden zengin bir bilgi ve tecrübeyi Akbank’ta buluşturmaktadır. Bu yıl 14.yılına giren Kurulumuz, müşterilerimize en iyi hizmeti sunma taahhüdümüzün de bir kanıtı niteliğindedir. Her zaman bir adım önde olmamıza ve değişen ortama uyum sağlamamıza imkân veren Uluslararası Danışma Kurulumuza katkıları ve özverileri için şükranlarımı sunmak isterim. Akbank’ı daha da güçlendirmek için birlikte çalışmaya devam etmeyi sabırsızlıkla bekliyorum.

KARİYERBANKASİ.NET