Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, parti adayı çıkarmayacaklarını ve 2023 Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceklerini açıkladı.Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, parti adayı çıkarmayacaklarını ve 2023 Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceklerini açıkladı.

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, parti adayı çıkarmayacaklarını ve 2023 Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceklerini açıkladı.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, yapılan Başkanlık Divanı toplantısında 2023 cumhurbaşkanlığı seçiminde aday çıkarmayacaklarını ve Cumhur İttifakı’nın adayı olan Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceklerini açıkladı. Yapıcıoğlu, toplantı sonrası yaptığı açıklamada deprem bölgesindeki çalışmaları ve seçimler konusunu değerlendirdiklerini belirtti.

SON DAKİKA SEÇİM HABERLERİ İÇİN TIKLA VE İNDİR.

Daha önce kamuoyuna aday çıkarmayacaklarını açıkladıklarını ve seçim tarihinin ilan edilmesi ve adayların ilanından sonra kararlarını paylaşacaklarını ifade eden Yapıcıoğlu, millet ittifakının adayını ilan ettiğini, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da Cumhur İttifakı’nın adayı olduğunu tekrar açıkladığını hatırlattı.

Başka adaylar çıksa bile seçimin Cumhur İttifakı ile Millet İttifakı arasında geçeceğini değerlendiren Yapıcıoğlu, Cumhur İttifakı’nın adayı olan Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleme kararı aldıklarını belirtti.

KADIN-ERKEK DİĞER ADAYLARLA TANIŞMAK VE YENİ İŞ HABERLERİ HAKKINDA BİLGİ ALIŞVERİŞİ İÇİN TIKLA VE KATIL.