Son Dakika... Hatay'daki depreme canlı yayında yakalanan Ümit Özdağ...Son Dakika... Hatay'daki depreme canlı yayında yakalanan Ümit Özdağ...

Son Dakika… Hatay’daki depreme canlı yayında yakalanan Ümit Özdağ…

Hatay’da 3 dakika arayla 6.4 ve 5.8 büyüklüğünde depremler meydana geldi.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen iki büyük ve yıkıcı depremin ardından, Hatay’da da iki büyük deprem ardı ardına yaşandı. AFAD, 20.04’te merkez üssü Hatay’ın Defne ilçesi olan 6,4 büyüklüğündeki depremi duyurdu. Bu depremin ardından Samandağ’da, 5,8 ve 5,2 büyüklüğünde iki sarsıntı daha kaydedildi.

Hatay, depremin en yoğun hissedildiği şehirler arasında olduğundan akşam saatlerinde iki yeni deprem yaşandı. AFAD, 3 dakika arayla meydana gelen depremlerin büyüklüğünü 6.4 ve 5.8 olarak açıkladı. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Adana’da Koza TV’nin yayınına konuk olduğu sırada depreme canlı yayında yakalandı.

Deprem sırasında, Özdağ’ın besmele çektiği anlar kameralara yansıdı. Yaşanan sarsıntılar sırasında peş peşe besmele çeken Özdağ, “Şu an şiddetli bir deprem oluyor, bayağı sallıyor. Hadi Bismillahirrahmanirrahim, Bismillahirrahmanirrahim. Bismillahirrahmanirrahim. Geçti galiba.”