Sakaryada bir anlık sinir ölüme neden oldu.

Sakarya’da babasıyla tartışan 30 yaşındaki Volkan Duman, cama yumruk atınca atardamarı kesildi. Hastaneye kaldrıılan evli ve 1 çocuk babası genç adamın hayatını kaybettiği öğrenildi.

Sakarya’nın Ferizli ilçesi Gölkent Mahallesindeki olaya dair detaylar haber merkezlerine ulaştı. Evli ve 1 çocuk babası Volkan Duman ile babası Bayram Duman arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma yaşandı. Volkan Duman , tartışma esnasında sinirlenerek cama yumruk attı. Bu esnada genç adamın atardamarı kesildi. Ferizli Devlet Hastanesine kaldırılan Volkan Duman, buradaki ilk müdahalenin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılsa da tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olaya dair başlatılan soruşturma sürüyor.

ATAR DAMAR KESİKLERİNDE CAN KAYIPLARI YÜKSEK

Atar damar, vücuttaki oksijenli kanın kalpten dokulara pompalanmasını sağlayan büyük bir damardır. Atar damarın kesilmesi ciddi sağlık sorunlarına neden olabilir.

Eğer atar damar tamamen kesilirse, bu durum acil tıbbi müdahale gerektirir. Kan akışının durması, oksijenin dokulara ulaşamaması ve bu dokuların hasar görmesi anlamına gelir. Eğer bu durum uzun süre devam ederse, dokuların ölümüne neden olabilir.

Kısmi bir kesilme durumunda, vücut kendini tamir etmeye çalışabilir. Ancak yine de bu durum ciddiye alınmalıdır. Dokulara yeterli oksijen gitmediği için enfeksiyon riski artabilir. Ayrıca yara iyileşmesi de daha yavaş olabilir.