Yapı Kredi'den acil ihtiyaçlar için 10 bin lira faizsiz kredi imkanı.

Yapı Kredi Bankasının yeni müşterilere özel 10 bin liraya kadar faizsiz nakit avans kampanyasına başvuru işlemleri 28 Şubat 2023 itibariyle sona erecek.

Yapı Kredi resmi sayfasından geçtiğimiz haftalarda yapılan duyuruda, 1-28 Şubat 2023 tarihleri arasında Yapı Kredi Mobil indirilerek Yapı Kredili olanlara özel 10 bin liraya kadar faizsiz taksitli nakit avans verileceği belirtilmiş, sürece dair, “1 – 28 Şubat 2023 tarihleri arasında Yapı Kredi Mobil’i indirerek Yapı Kredi’li olun, 10.000 TL’ye varan Faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatından yararlanın! Kampanyaya katılmak ve bankacılık işlemlerinizi kolayca gerçekleştirmek için Yapı Kredili Ol butonuna tıklayarak Yapı Kredi Mobil’i akıllı telefonunuza anında indirebilirsiniz.” deniliyor.

DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ VE KREDİ KARTI HABERLERİ İÇİN TIKLA İNDİR.

FAİZSİZ NAKİT AVANS KAMPANYASI ŞARTLARI

Duyuruda ayrıca şu bilgiler yer alıyor:

  • Kampanyadan 1 – 28 Şubat tarihleri arasında Yapı Kredi’ye ilk defa müşteri olanlar yararlanabilecektir.
  • Kampanyadan Yapı Kredi Mobil üzerinden müşterimiz olduktan sonra 15 gün içerisinde bireysel kredi kartı başvurusunda bulunup, başvurusu bankamızca değerlendirildikten sonra onaylanması ve kartlarının kullanıma açılması durumunda yararlanabilecektir.
  • Kampanya tanımlamaları kredi kartı açıldıktan sonra 7 gün içerisinde yapılacaktır. Kampanya tanımı sonrasında 15 Mart 2023’e kadar faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatından yararlanılabilecektir.
  • Faizsiz Taksitli Nakit Avans kampanyasından kapsamında kredi kartı açılışından sonra sadece bir kez faydalanılabilecektir. Kampanya kapsamında kullanılacak maksimum taksitli nakit avans tutarı 10.000 TL’dir ve 6 aya varan vade için geçerlidir.
  • Faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatından 15 Mart’a kadar Yapı Kredi Mobil, Bireysel İnternet Şubesi, Müşteri İletişim Merkezi veya ATM üzerinden yararlanılabilecektir.
  • Faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatı sadece bireysel kredi kartları ile kullanılabilecektir.
  • Yapı Kredi, kampanyada değişiklik yapma hakkını saklı tutar.