Bursada zincirleme kaza meydana geldi.

Son Dakika… Bursa‘da 6 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında ilk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybederken, 6 kişi de yaralandı.

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık , kurtarma ve polis ekibi sevk edildi.

Kuzey Marmara Otoyolu Selçukgazi mevkiinde İstanbul istikametinde seyreden sürücüleri ve plakaları henüz öğrenilemeyen 2’si otomobil, 2’si cip 4 aracın karıştığı trafik kazası meydana geldi. İhbar üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve AFAD ekiplerinin yanı sıra jandarma ve polis ekibi sevk edildi. Kazada 2’si çocuk 4 kişi hayatını kaybederken, 6 kişinin de yaralandığı kaydediliyor.

BURSA VALİSİNDEN KAZAYA İLİŞKİN AÇIKLAMA GELDİ

Bursa Valisi kazaya ilişkin yaptığı açıklamada, “Selçukgazi Tüneli’nden sonra İstanbul istikametinde bir araç muhtemelen arıza yapıyor. Arıza yapınca arkadan gelen araçlar zincirleme kazaya sebebiyet veriyor. Şu anda 4 ölü var maalesef. Yaralıların tamamı Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. İkisinin durumu ağır. Olaya müdahale ediliyor. Yol trafiğe kapalı. Savcının olay yerindeki incelemesinin ardından yolu açacağız. AFAD ve diğer ekiplerimiz bölgede çalışmasını sürdürüyor” ifadelerini kullandı.

Son dakika gündem ve ekonomi haberlerini anlık takip için tıkla ve indir.