sahte doktorsahte doktor

Tekirdağ’da sahte doktorluk yaptığı belirlenen 20 yaşındaki kadının kendisine ÇAPA’dan gönderilmiş gibi çelenk de gönderdiği ortaya çıktı.

Gündeme bomba gibi düşen sahte doktor skandalında bir gelişme daha yaşandı. Çorlu Devlet Hastanesi’nde kendisini ÇAPA’dan mezun ayrıca TUS’ta yüksek puan almış gibi göstererek gözlemci doktorluk yaptığı belirtilen Ayşe Özkiraz’ın ameliyatlara girdiği, bazı hastalara dikiş attığı belirtilmişti. Ailesini de büyük şoka uğratan sahte doktorun inandırıcılığını tescillemek için ÇAPA’dan kendisine gönderilmiş gibi çelenk gönderdiği ortaya çıktı.

Genç kadının çelengin önünde çekildiği fotoğrafa yorum yağdı.

Fahrettin Koca’dan maaş iddialarıyla ilgili açıklama.

Sağlık Bakanı Koca, sahte doktorun maaş aldığı iddialarına ilişkin öyle bir durumun söz konusu olmadığını söylemişti. Bakan Koca, dünkü kabine toplantısının ardından basın mensuplarının sahte doktorla ilgili sorusuna, “Müfettiş görevlendirdik, muhtemelen bir iki gün içinde olay daha net anlaşılmış olacak. Ona göre nasıl bir tedbir almamız gerektiği de netleşecek. Onu da zaten kamuoyuna duyuracağız. Göreve başlaması ve maaş alması gibi bir durum söz konusu değil.” şeklinde yanıt verdi.