Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, 2431 personel alımı yapılacağını, ilgili alımlarda mülakat uygulanmayacağını duyurdu.Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, 2431 personel alımı yapılacağını, ilgili alımlarda mülakat uygulanmayacağını duyurdu.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, 2431 personel alımı yapılacağını, ilgili alımlarda mülakat uygulanmayacağını duyurdu.

2431 PERSONEL ALIMI HANGİ UNVANLARDA YAPILACAK

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımlarının Aile sosyal destek personeli, avukat, büro personeli, sosyal çalışmacı, psikolog, çocuk gelişimcisi, fizyoterapist, diyetisyen, hemşire, sağlık personeli, koruma güvenlik görevlisi, öğretmen, yurt yönetim personeli, tekniker, teknisyen unvanlarında yapılacağı açıklandı.

BAŞVURULAR NEREDEN OLACAK?
Aile ve sosyal hizmetler bakanlığı personel alımı için başvuru işlemleri e-Devlet üzerinden online yapılacak. Ayrıca KPSS şartına ek mülakat yapılmayacak.

Bakan Derya Yanık, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Bir de müjde vermiş olalım. Sn. Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle personel alma imkanı oldu. Bakanlığımız , sosyal hizmet kuruluşlarına meslek ve destek personeli alımına çıkıyoruz. 2431 personel alımı yapacağız.

Aile sosyal destek personeli, avukat, büro personeli, sosyal çalışmacı, psikolog, çocuk gelişimcisi, fizyoterapist, diyetisyen, hemşire, sağlık personeli, koruma güvenlik görevlisi, öğretmen, yurt yönetim personeli, tekniker, teknisyen gibi unvanlarda personeller aramıza katılacak. Duyurusunu bakanlık sitemiz ve hesaplarımızdan ayrıca detaylarıyla yapacağız.

2431 arkadaşımız Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı üzerinden önümüzdeki hafta tercihlerini yapacaklar. Sadece KPSS puanlarına göre, Sn. Cumhurbaşkanımız açıkladı biliyorsunuz artık mülakatlara son, KPSS puanlarına göre inşallah personellerimizi aramızda göreceğiz. 2431 gencimize daha istihdam sağlamış olacağız bakanlığımız aracılığıyla.

YENİ DUYURULAR GELDİĞİ ANDA HABERDAR OLMAK İÇİN TIKLA VE İNDİR.


KADIN-ERKEK DİĞER ADAYLARLA BİLGİ ALIŞVERİŞİ İÇİN TIKLA