Ay: Temmuz 2024

İŞKUR Üzerinden 50 İlde 3 Bin 270 TYP Personel Alımı Yapılacak.Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) sayfası üzerinden yayımlanan duyurulara göre, Valilik, Kaymakamlık, Yazı işleri Genel Müdürlüklüleri, Huzurevleri, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlükleri ve Müftülüklere personel alımları yapılacak. Personel alımları Toplum Yararına Programlar (TYP) kapsamında gerçekleştirilecek.
Temassız Ödemelerde Şifresiz İşlem Limiti Artırıldı.Kartlar ve mobil cihazlar üzerinden hiçbir temas gerektirmeden ödeme yapmaya imkan sağlayan temassız ödemelerde şifresiz işlem limiti, 750 liradan 1500 liraya çıkarıldı. Bu değişiklik, ödeme işlemlerini daha hızlı ve pratik hale getiriyor.
Borsa İstanbul Haftaya Yükselişle Başladı.Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, haftaya yüzde 0,62 yükselişle 10.714,07 puandan başladı.
Hazine Bakanı Mehmet Şimşek'ten Asgari Ücret Açıklaması.Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye'de asgari ücretin düşük olmadığını belirtti ve asgari ücrete ve emekli aylığına zam istemenin popülizm olduğunu söyledi. Habertürk'e konuşan Bakan Şimşek, Türkiye'deki asgari ücret seviyesinin yeterli olduğunu savundu.
Milli Saraylar İdaresi 30 Güvenlik Görevlisi Alımı Hakkında Duyuru Yayımlandı. Milli Saraylar İdaresi sayfası üzerinden yayımlanan duyuruda,  başvuruları 23 Mayıs-02 Haziran 2024 tarihleri arasında gerçekleşen 30 koruma ve güvenlik görevlisi alımı kapsamında, 25-26-27 Haziran 2024 tarihlerinde yapılan sözlü sınav sonuçları ve başarı puanlarının açıklandığı aktarıldı.
VİOP'ta Endeks Kontratı Haftaya Yükselişle Başladı.Borsa İstanbul Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası'nda (VİOP), ağustos vadeli BIST 30 endeksine dayalı kontrat, haftaya yüzde 0,1 yükselişle 12.439,25 puandan başladı.
Ordu Üniversitesi personel alımı için başvuru işlemleri devam ediyor. Başvuru şartları ve başvuru bilgilerine dair detaylar Kariyerbankasi.net'in bu haberinde.