Ay: Haziran 2024

Kızılay Temizlik Görevlisi Alımı Başvuruları Sürüyor. Kızılay Kariyer sayfasından yayımlanan duyuruda, Kızılay'a en az ilköğretim mezunları arasında olmak üzere temizlik görevlisi alımı yapılacağı aktarıldı.Başvuru yapacak adayların belirtilen şartları sağlaması gerekmektedir. İşte şartlar ve başvuru sayfası...
1249 Güvenlik Görevlisi Alınacak. Türkiye İş Kurumu sayfasından güvenlik görevlisi alımı duyuruları yayımlandı. Özel sektör firmaları tarafından yayımlanan duyurulara göre, 122 silahlı, 1127 silahsız olmak üzere toplamda 1249 özel güvenlik görevlisi alımı yapılacak. Başvurular İŞKUR sayfası üzerinden gerçekleştirilecek. Başvuru yapacak adayların belirtilen şartları dikkatle incelemesi gerekmektedir.
TÜİK 55 Personel Alımı Başvuruları Sürüyor.Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Kamu ilan sayfasında yayımlana duyuruda, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), merkez ve taşra teşkilatlarında görevlendirilmek üzere sözleşmeli personel alımı yapacağı aktarılmış, başvurular 24 Haziran'da başlamıştı. İşlemler 8 Temmuz 2024 tarihine kadar sürecek. Alım yapılacak pozisyonlar, anketör, destek personeli (temizlik görevlisi) ve teknisyen kadrolarından oluşuyor. Başvuru işlemleri İşte şartlar ve başvuru bilgileri..
Volkswagen T-Roc Haziran 2024 Fiyat Listesi Yayımlandı.Volkswagen'in kompakt SUV segmentindeki gözde modeli T-Roc, tasarımı, teknolojisi ve sürüş dinamikleriyle dikkat çekmeye devam ediyor. 2024 model yılı için yenilenen T-Roc, şehir içinde ve doğada mükemmel bir sürüş deneyimi sunmak üzere tasarlandı. Hem estetik hem de işlevsel özellikleriyle öne çıkan bu araç, geniş bir kullanıcı kitlesine hitap ediyor.
İŞKUR 125 Personel Alımı Hakkında Duyuru Yayımlandı. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) sayfası üzerinden yayımlanan duyuruda, İŞKUR taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 125 sözleşmeli büro personeli alımı kapsamında, asil olarak yerleşen adayların nihai sonuçlarına ilişkin duyuru 07.07.2023 tarihinde İŞKUR internet sayfasında yayımlandığı aktarıldı. İlgili duyuruda, Sözleşmeli Büro Personeli ilanı sonucu asil veya yedek olarak yerleşen adaylardan çeşitli nedenlerle hakkını kaybedenlerinin yerine atama sırası gelen yedek adaylara ilişkin listenin açıklandığına yer verildi.Yedek adaylardan sırası gelenlerin, istenilen belgeleri 05.07.2024-19.07.2024 tarihleri arasında belirtilen adrese teslim etmeleri gerektiği kaydedildi.
Antalya Havalimanı Rekor Tazeledi.Antalya Havalimanı, dün 209 bin 540 yolcu ile 2024'ün en yüksek rakamına ulaştı.Antalya Havalimanı Rekor Tazeledi.Antalya Havalimanı, dün 209 bin 540 yolcu ile 2024'ün en yüksek rakamına ulaştı.
Jandarma Açıktan Devlet Memuru Alımı Başvuruları Sona Eriyor. Cumhurbaşkanlığı SBB'de yayımlanan duyuruya göre, Jandarma Genel Komutanlığı, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamında, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığına ilk defa devlet memurluğuna atanacaklar için yapılacak sınavlar doğrultusunda açıktan devlet memuru alımı yapılacak.Başvurular bugün (30 Haziran) sona eriyor. Başvuru yapacak adayların belirtin başvuru şartlarını taşıması gerekmektedir.
2024-DGS Temel Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı Yayımlandı.ÖSYM sayfasından yayımlanan resmi duyuruda, 30 Haziran 2024 tarihinde uygulanan 2024 Dikey Geçiş Sınavı’nın (2024-DGS) Temel Soru Kitapçığı ile Cevap Anahtarı’nın %10'unun erişeme açıldığı aktarıldı.
Türkiye'nin Doğal Gaz İthalatı Nisanda Yüzde 39,8 Azaldı.Türkiye'nin doğal gaz ithalatı, nisanda geçen yılın aynı ayına göre yüzde 39,8 azalarak yaklaşık 2 milyar 395 milyon 25 bin metreküp oldu.