2024 YKS Başvuruları Sona Eriyor.Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) katılmak isteyen adaylar için başvuru süreci sona ermek üzere. 8-9 Haziran tarihlerinde yapılacak olan sınav için başvurular, yarın 23.59 itibarıyla sona erecek. Bu kritik tarihi kaçırmamak adaylar için büyük önem taşıyor.2024 YKS Başvuruları Sona Eriyor.

2024 YKS Başvuruları Sona Eriyor.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) katılmak isteyen adaylar için başvuru süreci sona ermek üzere. 8-9 Haziran tarihlerinde yapılacak olan sınav için başvurular, yarın 23.59 itibarıyla sona erecek. Bu kritik tarihi kaçırmamak adaylar için büyük önem taşıyor.

Sınavlarla ilgili son dakika duyurularını takip için tıkla ve indir.

Başvuru Süreci Nasıl İşliyor?

Sınav başvurusu yapmak isteyen adaylar, 1 Şubat’ta başlayan bu süreci ÖSYM’nin resmi internet sitesi veya mobil uygulaması aracılığıyla gerçekleştirebiliyor. Başvurular, Türkiye Cumhuriyeti kimlik numaraları ve şifreleri ile yapılıyor. ÖSYM, başvuru süresinin 26 Şubat 23.59‘da https://ais.osym.gov.tr adresi üzerinden sona ereceğini bir kez daha hatırlattı.

YKS Sınav Ücreti Ne Kadar?

YKS’ye katılacak adayların her bir oturum için 295 lira ödemesi gerekiyor.

Sınav Tarihleri ve Sonuçların Açıklanması

https://www.instagram.com/p/C3xLRVjsCuI/?img_index=2

YKS’nin 1’inci oturumu olan Temel Yeterlilik Testi, 8 Haziran Cumartesi günü yapılacak. Alan ve Yabancı Dil Yeterlilik Testleri ise 9 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek. Adaylar, sınav sonuçlarını 17 Temmuz tarihinde ÖSYM’nin internet sitesinden öğrenebilecek.

Adayların bu önemli tarihleri unutmaması ve başvuru süreçlerini zamanında tamamlaması büyük önem taşımaktadır. Son dakika başvuruları için acele etmek ve bu fırsatı kaçırmamak gerekiyor.

Kaynak gösterilmeden kopyalanan haberler için uyarı verilmeden yasal işlem başlatılacaktır.

KARİYERBANKASİ.NET