2024 Mercedes Benz CLA tanıtıma çıktı.2024 Mercedes Benz CLA tanıtıma çıktı. Ünlü alman markası Mercedes 2024 CLA modelini bekleyenlerle buluşturdu.

2024 Mercedes Benz CLA tanıtıma çıktı. Ünlü alman markası Mercedes 2024 CLA modelini bekleyenlerle buluşturdu.

Her ay güncellenen sıfır araç fiyatlarından ve düşük faizli taşıt kredilerinden anında haberdar olmak için Kariyer Bankası mobil uygulamasını TIKLA ÜCRETSİZ İNDİR.

2024 MERCEDES CLA İKİ RENK SEÇENEĞİYLE GÖRÜCÜYE ÇIKTI!

Uzun süredir tanıtılması beklenen ve yenilenen 2024 Mercedes Benz CLA modelleri Hyper Blue ve Starling Blue adlandırılan iki renk seçeneğiyle sunuldu.

2024 mercedes benz cla

2024 CLA Couple model yenilenen tasarımıyla ve yüksek teknolojiler kullanılarak performans iyileştirmeleriyle birlikte geldi. Üç yeni tekerlek tasarımının da Mercedes ailesine katılacağı aktarıldı.

2024 mercedes benz cla

2023 Mercedes CLA Couple yenilenmiş modeline bakıldığında ön ızgarada Mercedes’in vazgeçemediği ikonik yıldızı yer alıyor. Ön ve arka farlarda da ufak tefek değişikler söz konusu. Bu haliyle bile tasarım harikası olduğu görülüyor.

2023 YILINDA PİYASAYA ÇIKACAK

Mercedes-Benz yeni CLA versiyonun 2023 yılı içerisinde ABD’de çıkış yapacağını açıkladı. Çıkış tarihi ile ilgili net bir açıklama yokken, fiyatı hakkında da bilgi paylaşılmadı.

2024 mercedes benz cla iç donanım

İç ve dış donanım özellileri için Mercedes resmi sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

KARİYERBANKASİ.NET