2024 EKPSS/Kura Usulü İle Yapılan Yerleştirme Sonuçları Açıklandı. ÖSYM sayfasından yayımlanan duyuruda, "2024-EKPSS/Kura İle Engelli Kamu Personeli Yerleştirme Tercih Kılavuzu’nda yer alan kamu kurum ve kuruluşlarının kadrolarına, kura usulü ile engelli kamu personeli yerleştirme işlemleri noter huzurunda gerçekleştirilmiştir." ifadelerine yer verildi.2024 EKPSS/Kura Usulü İle Yapılan Yerleştirme Sonuçları Açıklandı

2024 EKPSS/Kura Usulü İle Yapılan Yerleştirme Sonuçları Açıklandı.

ÖSYM sayfasından yayımlanan duyuruda, “2024-EKPSS/Kura İle Engelli Kamu Personeli Yerleştirme Tercih Kılavuzu’nda yer alan kamu kurum ve kuruluşlarının kadrolarına, kura usulü ile engelli kamu personeli yerleştirme işlemleri noter huzurunda gerçekleştirilmiştir.” ifadelerine yer verildi.

Sınavlarla ilgili son dakika duyurularını takip için tıkla ve indir.

ÖSYM sayfasından yayımlanan duyuruda, aşağıdaki ifadelere yer verildi:

DUYURU
(19 Şubat 2024)

2024-EKPSS/Kura İle Engelli Kamu Personeli Yerleştirme: Kura Usulü İle Yapılan Yerleştirme Sonuçları Açıklandı

2024-EKPSS/Kura İle Engelli Kamu Personeli Yerleştirme Tercih Kılavuzu’nda yer alan kamu kurum ve kuruluşlarının kadrolarına, kura usulü ile engelli kamu personeli yerleştirme işlemleri noter huzurunda gerçekleştirilmiştir.

Adaylar, yerleştirme sonuçlarına 19 Şubat 2024 tarihinde saat 16.35’ten itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tradresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle erişebilecektir.

Adaylara ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI


Kura Usulü ile Yapılan Yerleştirme Sonuçları