2024 Bedelli Askerlik Yerleri Açıklandı.Milli Savunma Bakanlığı, bugün adayların merakla beklediği bedelli askerlik yerleri sınıflandırma sonuçlarını açıkladı. Adayların, bedelli askerlik yapacakları illeri, teslim olacakları kışlaları ve tarihleri öğrenmek için heyecanla bekleyişi sona erdi.2024 Bedelli Askerlik Yerleri Açıklandı.

2024 Bedelli Askerlik Yerleri Açıklandı.

Milli Savunma Bakanlığı, bugün adayların merakla beklediği bedelli askerlik yerleri sınıflandırma sonuçlarını açıkladı. Adayların, bedelli askerlik yapacakları illeri, teslim olacakları kışlaları ve tarihleri öğrenmek için heyecanla bekleyişi sona erdi.

Gündeme dair son dakika gelişmelerinden anında haberdar olmak için TIKLA ÜCRETSİZ İNDİR.

Bedelli Askerlik Yerleri Sorgulama İçin MSB’nin Yönergeleri

2024 bedelli askerlik yerleri, e-Devlet üzerinden T.C. kimlik numarası ve şifre ile sorgulanabilecek. MSB, sevk tarihlerini daha önce duyurmuştu ve yeni yılın ilk bedelli sevkleri 8 Şubat’ta başlayacak. Bedelli askerlik yerleri açıklanmadan önce, başvurularını 29 Aralık tarihine kadar tamamlayan adaylar için heyecanlı bekleyişin sona erdiği bugün (25 Ocak Perşembe) olarak belirlendi.

Bedelli Askerlik Sınıflandırma Sonuçları Açıklandı

Bedelli askerlik sınıflandırma sonuçları tarihi, Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan duyuru ile 25 Ocak Perşembe günü belirlenmişti. Adaylar, e-Devlet ekranına odaklanarak başvurularının sonuçlarını kontrol etmeye başladı.

Yeni Bedelli Askerlik Ücreti ve Detaylar

2024 yılında bedelli askerlik ücreti, 182 bin 608 TL olarak belirlendi. 29 Aralık tarihine kadar başvuru yapanlar eski ücretten yararlanabilirken, sınıflandırma sonuçları ile birlikte adaylar, askerlik yapacakları kışlaları, son teslim tarihi ve diğer bilgileri öğrenebilecekler.

MSB e-Devlet Üzerinden Bedelli Askerlik Yerleri Sorgulanıyor

Bilinenin aksine, bedelli askerlik yerleri msb.gov.tr adresinden değil, e-Devlet üzerinden ilan ediliyor. Adaylar, bedelli askerlik sınıflandırma sonuçlarını bu adreste bulabilir ve aynı zamanda e-Devlet üzerinden sorgulama yapabilirler.

SONUÇ SORGULAMAK İÇİN TIKLA