ÖSYM tarafından 2 Nisan 2023 tarihinde uygulanan Milli Savunma Üniversitesi Askeri Aday Belirleme sınavı için sonuç açıklama duyurusunda geri sayım sona eriyor.ÖSYM tarafından 2 Nisan 2023 tarihinde uygulanan Milli Savunma Üniversitesi Askeri Aday Belirleme sınavı için sonuç açıklama duyurusunda geri sayım sona eriyor.

ÖSYM tarafından 2 Nisan 2023 tarihinde uygulanan Milli Savunma Üniversitesi Askeri Aday Belirleme sınavı için sonuç açıklama duyurusunda geri sayım sona eriyor.

ÖSYM’nin resmi takvimine göre ilgili sınava ait sonuçlar 27 Nisan 2023 tarihinde açıklanacak. Adaylar, sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle 2023 MSÜ sınav sonuçlarına erişim sağlayabilecekler.

Sınav sonuçları açıklandığı anında haberdar olmak için Türkiye’nin en beğenilen kariyer sayfalarından Kariyer Bankasını takip etmeyi unutma. Tıkla ve takip et.

SONUÇLARIN ARDINDAN TERCİHLER BAŞLIYOR

Sonuçların açıklanmasının ardından aday tercihleri alınacak. Tercih tarihleri MSB Personel Genel Müdürlüğü sayfasından gerçekleşecek. Aday tercih sürecine ilişkin yapılan açıklamada, “Tercih tarihleri https://www.personeltemin.msb.gov.tr genel ağ adresinden duyurulacaktır. Duyurulan tarihler arasında tercihlerini yapmayan adaylar 2’nci seçim aşamalarına çağırılmayacaktır.” deniliyor. Daha sonra başvruular değerlendirilecek. İkinci seçim aşamaları ve sürecin diğer aşamaları da MSB Personel Genel Müdürlüğü sayfasından takip edilebilecek.

KARİYERBANKASİ.NET