2023/6.Dönem PAEM Giriş Sınavı Merkezi ve Tarihleri Açıklandı. İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı web sayfasından yayımlanan resmi duyuruda, 2023 yılı 6.dönem PAEM lisans mezunu (sivil kaynaklı) giril sınavına katılacak adayların sınav merkezi ve tarihlerinin açıklandığı aktarıldı.2023/6.Dönem PAEM Giriş Sınavı Merkezi ve Tarihleri Açıklandı.

2023/6.Dönem PAEM Giriş Sınavı Merkezi ve Tarihleri Açıklandı.

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı web sayfasından yayımlanan resmi duyuruda, 2023 yılı 6.dönem PAEM lisans mezunu (sivil kaynaklı) giril sınavına katılacak adayların sınav merkezi ve tarihlerinin açıklandığı aktarıldı.

Sınavlarla ilgili son dakika duyurularını takip için tıkla ücretsiz indir.

Polis Akademisi Başkanlığı sayfasından yayımlanan duyuruda aşağıdaki ifadeler yer aldı:

2023 YILI 6. DÖNEM PAEM LİSANS MEZUNU (SİVİL KAYNAKLI) GİRİŞ SINAVINA KATILACAK ADAYLARIN SINAV MERKEZİ İLE TARİHLERİ AÇIKLANMIŞTIR.


2023 Yılı 6.Dönem PAEM Lisans Mezunu (Sivil Kaynaklı) Adayların Giriş Sınavı kapsamında Aday Değerlendirme ve Seçme Sınavı Müracaat Kabul, Ön Sağlık Kontrolü ve Fiziki Yeterlilik Sınavı aşamasına katılacak olan adaylar katılacakları başvuru tarihi ve sınav merkezini T.C. kimlik numaraları ve e-Devlet kapısı şifreleri ile www.pa.edu.tr internet adresinden sorgu yapmak suretiyle öğreneceklerdir.  İlan edilen sınav tarihleri ve sınav merkezinde adayların müracaat işlemleri, ön sağlık kontrolü ve fiziki yeterlilik işlemleri yapılacaktır. 
Müracaat Kabul, Ön Sağlık ve Fiziki Yeterlilik Sınavı aşamasını başarı ile geçen adaylar Polis Akademisi Başkanlığınca daha sonra ilan edilecek ileri bir tarihte Mülakat Sınavı aşamasına katılacaklardır. Ayrıca adaylara posta yolu veya değişik iletişim araçları ile sınav sonuç belgesi gönderilmeyecektir. İnternetten yapılan sınav sonuç duyurusu tebliğ niteliğindedir.  
Adayların Sınav Merkezlerine girişte yanlarında cep telefonu, ses ve görüntü kayıt cihazı veya bunlara benzer değişik elektronik eşya bulundurmamaları gerekmektedir.

1)    FİZİKİ YETERLİLİK PARKURU VE TALİMAT İÇİN TIKLAYINIZ.
2)    SINAV GİRİŞ BELGENİZİ GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.
3)    SAĞLIK BİLGİ FORMU İÇİN TIKLAYINIZ.
4)    FİZİK YETERLİLİK DİLEKÇESİ İÇİN TIKLAYINIZ.
5)    SAĞLIK YÖNETMELİĞİ İÇİN TIKLAYINIZ.

 

KARİYERBANKASİ.NET