2023/2 Antrenör Temel Eğitim Programı başvuruları alınacak. Başvuru sürecine ilişkin GSB'den resmi açıklama geldi.2023/2 Antrenör Temel Eğitim Programı başvuruları alınacak. Başvuru sürecine ilişkin GSB'den resmi açıklama geldi.

2023/2 Antrenör Temel Eğitim Programı başvuruları alınacak. Başvuru sürecine ilişkin GSB’den resmi açıklama geldi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, antrenörlerin gelişimine bilimsel rehberlik sağlamak amacıyla yeni bir Antrenör Eğitim Yönetmeliği yayımlamıştı. Bu yönetmeliğe göre, Antrenör Eğitim Sistemi iki aşamadan oluşuyor: Temel (Teorik) ve Uygulama Eğitimi…

SON DAKİKA YENİ İŞ HABERLERİ İÇİN TIKLA İNDİR.

Antrenör Eğitimi Yönetmeliği’nin İçeriği

Antrenör Eğitim Sistemi Temel Eğitimi, Anadolu Üniversitesi ile yapılan bir protokol kapsamında uzaktan eğitim modeli ile Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde yürütülüyor.

Antrenörlük mesleğine ilk adımını atacak olanlar ve mevcut belgelerinin kademesini yükseltmek isteyenler için, bu eğitim ve sınavlardan başarısız olan adayların bütünlemeye kalanlarının başvuruları 22 Mayıs – 2 Haziran 2023 tarihleri arasında e-Devlet Kapısı-GSB-Spor Bilgi Sistemi üzerinden yapılacaktır.

Antrenör Temel Eğitimi için Sınav Ücreti Ödeme Süreci

Başvurularını yapan adaylara, belirtmiş oldukları e-posta adreslerine bir referans numarası gönderilecek. Antrenör temel eğitim ve kayıt yenileme (bütünleme) sınav ücreti ödemeleri, referans numaraları veya TC Vatandaşlık numaraları ile 22 Mayıs tarihinden itibaren, 2 Haziran 2023 saat 17:00’ye kadar Ziraat Bankası Şube/ATM ve Mobil (Kurumsal Ödemeler/Gençlik ve Spor Bakanlığı Kursiyer ödemeleri) ödeme kanallarından gerçekleştirilebilecektir.

2023/1 Antrenör Temel Eğitim programına başvuruları onaylanan adayların, ülkemizde yaşanan deprem afeti nedeniyle, tüm hakları saklı kalarak 2023/2 Antrenör Temel Eğitim programına başvuruları ve ödemiş oldukları sınav ücretleri aktarılmıştır. Bu adayların, 22 Mayıs – 2 Haziran 2023 tarihleri arasında herhangi bir kayıt veya sınav ödemesi yapmalarına gerek bulunmuyor.

Antrenör Temel Eğitim Başvuru ve Sınav Süreci

Anadolu Üniversitesi Aday İşlemleri Sistemi’ne (http://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr/) giriş yaparak sınav kaydı oluşturulması gerekmektedir. Bu kayıt sürecinde özellikle sınava hangi ilde katılacağınız bilgisini belirtirken çok dikkatli olunmalıdır.

2023/2 dönemi sınav tarihi 03 Eylül 2023 olarak belirlenmiştir. Başvuruları onaylanan tüm adayların bu tarihte sınavları gerçekleştirilecektir.

Tüm detaylara https://sporegitim.gsb.gov.tr/HaberDetaylari/1001/1/260564/2023-2-antrenor-temel-egitim-sinavi.aspx adresinden erişebilirsiniz.