kaymakam adaylığıkaymakam adaylığı

İçişleri Bakanlığı 16 Ekim’de uygulanan Kaymakam Adaylığı yazılı sınavı sonuçlarıyla kazanan adaylardan istenilen belgeleri yayımladı.

13 BİN POLİS ALIMI YAPILACAK. AYRICA YENİ MEMUR ALIMI VE İŞ HABERLERİ DE ART ARDA YAYIMLANDI. TÜM HABERLERİ TAKİP İÇİN TIKLA VE İNDİR.

Bakanlığın resmi sayfasından yapılan açıklamada, yazılı sınavı kazanan adayların talep edilen belgeleri en geç 25 Kasım 2022 tarihine kadar Personel Müdürlüğü Kaymakam Adayları Şube Müdürlüğüne şahsen ya da posta yoluyla teslim etmesi gerektiği aktarılıyor. Postada yaşanacak gecikmelerin dikkate alınmayacağı belirtiliyor. Resmi duyuruda ayrıca şu ifadeler yer alıyor:

16 Ekim 2022 tarihinde yapılan Kaymakam Adaylığı yazılı sınavının değerlendirme sonuçları ÖSYM’nin internet sitesinde ilan edilmiştir.


Sonuçların kontrolü için: https://sonuc.osym.gov.tr/Sorgu.aspx?SonucID=9534 adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yazılı sınavı kazanan adaylardan istenilecek olan belgeler aşağıda listelenmiştir.

Yazılı sınavı kazanan adaylar yukarıda istenilen belgeleri en geç 25 Kasım 2022 tarihi saat 18:00’e kadar Personel Genel Müdürlüğü Kaymakam Adayları Şube Müdürlüğüne bizzat veya posta yoluyla teslimini sağlayacaklardır. Bu tarih ve saatten sonraki gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

POSTA ADRESİ:
İÇİŞLERİ BAKANLIĞI
Personel Genel Müdürlüğü
Kaymakam Adayları Şube Müdürlüğü
06644 Bakanlıklar-ANKARA

E-posta:kaymakamadaylari@icisleri.gov.tr

Ayrıntılara İçişleri Bakanlığı resmi sayfasından erişim sağlanabiliyor.